zondag 3 juni 2018

CraftAddiction Challenge & Addicted To Stamps Challenge!

Hallo lieve allemaal, vandaag mag ik jullie twee creaties laten zien voor de nieuwe challenges in de CraftAddiction Mixed Media Challenge groep op Facebook en bij Addicted To Stamps.

Ik begin met mijn kaart voor Addicted To Stamps met het thema:
"Black and White and one other colour as option"
"Zwart en Wit met als optie 1 andere kleur"


Zoals je ziet heb ik voor blauw (distress ink salty ocean) gekozen als extra kleur voor de ondergrond van deze mooie vlinder stempel, het is al een oudje maar hij blijft mooi, de tekst is een stempel van CraftEmotions, verder is de kaart afgewerkt met een touwtje en plaksteentjes.
Doen jullie weer gezellig mee aan deze leuke uitdaging?
Er is een hele leuke prijs te winnen die gesponsord is door onze eigen Veerle en natuurlijk zijn alle prachtige voorbeelden te bewonderen Addicted To Stamps challengeblog!

Voor de nieuwe challenge in de CraftAddiction Mixed Media en Challenge Facebook groep hebben we een mooi zomers Moodboard om jullie te inspireren!


Ik heb mij laten inspireren door de schelpen, strand en zachte kleuren!


Ik heb eerst een laag gesso aangebracht met een sponsje op een stuk tekenpapier, daarna heb ik met een maskstencil structuurpasta aangebracht (linksonder), ik had wat wieber-ruitjes bewaard die uit een stansmal van CraftEmotions kwamen en deze heb ik rechtsboven erop geplakt, daarna alles weer een laagje gesso gegeven en dan begint de FUN als de kleur erop gaat...


Voor de achtergrond heb ik de spray's en shaker van Lindy's gebruikt, het zeepaardje van lichtgewicht klei en de 3D Balls zijn op kleur gebracht met de Nuvo Mousse.
Onder de echte schelpen zit een stukje wondgaas (op kleur gebracht met de spray, en een beetje kokosspul.


De tekst is zelf geschreven en verder is de tag afgewerkt met plaksteentjes en als je goed kijkt zie je her en der wat blauw glitterspul zitten, dit is een overblijfsel van de glitterpasta (verkruimeld) die de kleur van distress ink heeft opgenomen van deze kaart!
Dit geheel heb ik op wit linnenkarton geplakt.

Ook op het CraftAddiction Mixed Media Designteam Blog  zijn de creaties van het designteam voor deze challenge te zien en hopen we dat wij jullie weer genoeg inspiratie hebben kunnen geven!
Ik wens jullie een hele fijne dag en geniet van je hobby!
Lieve groetjes, Danoesja.

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:
afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt Danoesja! De eerste heel fijntjes en de tweede geweldig! Ik heb gisteren een workshop mixed media gehad. Heel gaaf! Nu nog zelfstandig aan de slag....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee práchtige creaties laat je zien Danoesja. Een mooie vlinder op je kaart voor ATSC en een prachtig zeetafereeltje op je mooie tag. Mooie tekst en zo netjes geschreven. Ook van de compositie ben ik helemaal weg.
  Lieve groetjes Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige ATSC kaart heb je gemaakt Danoesja. Maar ook je tag is heel mooi en speciaal. Groetjes, Veerle x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. i love how you've used the salty ocean blue on your very pretty card and i love the soft colours on your tag. thank you so much for inviting me to be a guest designer this month at addicted to stamps challenge!
  linda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Two beautiful creations Danoesja, love the wonderful image on your tag.
  Hugs Pam x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie creaties! Want ben ik hier lang niet meer geweest. Blijkbaar altijd net gemist in mijn leeslijst. Ik ga meedoen met de challenge van ATS.x

  BeantwoordenVerwijderen