donderdag 17 mei 2018

CraftAddiction Reminder Moodboard Challenge #5

Goedemorgen lieve allemaal, vandaag mogen we onze reminders voor de lopende Moodboard challenge van de CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep op Facebook laten zien, uiteraard zijn alle reminders ook op het CraftAddiction Designteam Mixed Media Blog te zien.

Ik heb mij laten inspireren door de bloemen, kleuren en hart voor dit kleine cadeaudoosje!


Het is een doosje van de Etos waar normaal wattenstaafjes inzitten.
Dit doosje heb ik eerst bewerkt met een sponsje en witte gesso, het doorzichtige dekseltje heb ik in het midden wat open gelaten zodat je de inhoud ziet zitten.
Nadat dit droog was heb ik met een spateltje her en der wat Crackle Paste aangebracht, dit alles heb ik steeds natuurlijk laten drogen.


Nadat alles droog was heb ik met een penseel de CraftEmotions inkspray mint aangebracht en daarna met een beetje water verdunt en het meeste er met een droge wipe weer afgedept zodat de kleur wat lichter en zachter word.
Het hartje (bovenop zit er ook 1) heb ik van Anita met mijn verjaardag gekregen.


Hier zie je de crackle heel goed, de mooie takken zijn een mal van CraftEmotions.
Her en der zitten wat knoopjes.


Bovenop zit nog een houten ornamentje die ik ook van Anita heb gekregen, ook heb ik wat 3D Balls smal en medium erop geplakt met gel medium.
De bloemen zijn allemaal zelfgemaakt en op kleur gebracht met Distress Ink wilted violet, doordat ik de uitgestane bloemen eerst be-inkt en daarna een beetje nat maak als ik ze maak verloopt de kleur mooi en word die wat zachter.
In het hart van de grote bloemen heb ik paarse microbeads gelijmd en in de kleine bloemen zit een wit pareltje.


Onderin het doosje zit wat van dat kokosspul en daarop wat zelfgemaakte bloemen maar je kan er natuurlijk ook wat anders indoen natuurlijk.
Dit is toch best een leuk cadeautje voor iemand die ook freubeld?
Ik hoop dat ik jullie hiermee heb kunnen inspireren.

Helaas is hier nog steeds alles in het spaans, als ik opnieuw opstart dan begin ik in het Nederlands en 2 seconden later springt het weer over naar het spaans.......zo irritant en Engels zou dan nog beter zijn zoals de bij andere bloggers zover ik las :-( bij instellingen staat het gewoon standaard op Nederlands!
Zodra het maar even kan ben ik voortaan in mijn achtertuin te vinden want mijn lieve Kees heeft 2 heerlijke loungebanken gemaakt waarvan ik volgende keer de foto's zal plaatsen.......een heerlijk plekje om te lezen en nog meer bloemen te maken!
Ik wens jullie nog een hele fijne dag, lieve groetjes Danoesja.

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:


afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

8 opmerkingen:

 1. Wat een schitterend doosje Danoesja! Prachtige kleuren heb je gebruikt!
  Ik zit niet zo heel veel op blogs..... dus heb aardig wat gemist merk ik nu :). Geweldig mooie creaties heb je er onlangs opgezet..... je eigen gemaakte bloemen zijn écht top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, dat is een héél leuk kadootje voor iemand die van freubelen houdt.
  Hoe maak je die bloemen Toch? Ik lees nu dat je dat in de tuin doet, knip je ze zelf uit de losse hand ofzo?
  Ben benieuwd.
  Ik ben trouwens heel benieuwd naar je lounchbanken.
  Vervelend van je Spaans.....Spaanse les gaan volgen dan maar? Maak je je huiswerk gewoon ook in de tuin😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterend doosje heb je gemaakt Danoesja...en zulke gave bloemen erop in geweldig mooie kleurtjes en dan nog van die mooie bloemen erin als cadeautje ....SUPER!!!!

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Van een wattenstokjes doosje, ik vind het super gedaan Danoesja en ja je zelfgemaakte bloemen zijn hartstikke mooi en die ik van je heb gekregen allemaal verwerkt op een kaart. Vervelend is blogger ik lees dit vaker, gaat nog wel meer gebeuren door de privacy wet denk ik! Wat heerlijk nieuwe lounge banken, lekker genieten in de tuin! Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je een beauty gemaakt van dat wattenstaaf-doosje Danoesja. We kunnen ook alles gebruiken hè? Mooi kleurtjes en prachtig craquelé. Ik hoop dat je het pinksterweekend op je toffe loungebanken door kan brengen ;)
  Lieve groetjes Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Danoesja,
  Schitterend is je doosje. Wat je allemaal niet kan maken van verpakkings materiaal. De kleuren en bloemen zijn geweldig mooi! Ook leuk te lezen en te zien dat je wat van de gekregen spulletjes hebt gebruikt!
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen