donderdag 3 mei 2018

CraftAddiction Moodboard Challenge #5

Hallo lieve allemaal, bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige kaart en GerJanne dit was voor mij idd een snelle kaart want ik had hem in een uurtje klaar hihihi......ik weet natuurlijk niet wat voor jullie een snelle kaart is maar normaal ben ik er wel wat langer mee bezig.

Vandaag beginnen we met een nieuwe Moodboard Challenge in de CraftAddiction Mixed Media Challenge groep op facebook.
We hebben weer een erg mooi Moodboard die mooi bij deze tijd van het jaar past.
Ik heb me laten inspireren door de kleuren, bloemen, tekst en de tuin uit het Moodboard.


Voor deze challenge heb ik twee pagina's in mijn art journal met foto's gemaakt, de hortensia's op de foto's stonden vorig jaar in onze achtertuin.


Met verschillende kleuren inkt en stempels, mask-stencil en verf heb ik eerst een achtergrond gemaakt en daarop heb ik met een spatel nog wat zwarte gesso aangebracht.
Deze techniek heb ik gezien in een YouTube filmpje van Heikes AugenBlick, ik vind haar stijl erg mooi en gaaf, hier is een link naar haar blog.


Bijna niet te zien maar er zitten ook kleine gescheurde reepjes papier uit een oud boek erop geplakt en daar heb ik wat witte gesso met mijn vingers overheen gesmeerd.
De engel heb ik zelf getekend met een charcoal potlood, dit kan je een beetje vervagen...en zo is het eigenlijk een dirty angel geworden die in de tuin danst LOL...in de tuin mag je vies worden toch?


De tekst heb ik overgenomen van het Moodboard, verder heb ik nog wat zwarte en lila spetters aangebracht en de randen bewerkt met distress ink wilted violet en black soot, als laatste een zwarte lijn eromheen gezet met halve harten en krabbels.

Ook op het CraftAddiction Designteam Mixed Media blog zijn de creaties van het designteam voor deze challenge te zien en hopen we dat wij jullie weer genoeg inspiratie hebben kunnen geven!
Ik wens jullie een hele fijne dag en geniet van je hobby!
Lieve groetjes, Danoesja.

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

6 opmerkingen:

 1. Mooi moodboard en twee schitterende bladzijden in je art journal Danoesja! Ik probeer van alles (riestm zakjes etc etc ( maar alke hortensia's in onze tuin zijn rose in diverse tinten van heel licht naar donker....heb je een tip?

  Geniet van het mooie weer dat er aan komt!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Roest en zakjes blauw dus 😄😄😄😄

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh, oh, wat mooi is dit toch!
  Knap hoor, dat mix media gefreubel, ik kan dat niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele mooie pagina's in je Art-Book gemaakt Danoesja....leuk in die purpere kleurtjes....
  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh lala wat een leuke blog post!! Jouw engel is so mooie en jouw pagina's zijn super geweldig!! Ik zou het niet beter kunnen!! Je hebt de techniek prachtig op jouw art journal aangebracht!! Ik ben helemaal trots als mensen het zo overnemen. Daarvoor doe ik de video tutorials. Bedankt voor jouw commentaar!! Zo lief!! Groetjes xoxo Heike

  BeantwoordenVerwijderen