woensdag 23 september 2015

Reminder Scr@p-Cards Challenge-Blog

Goedemorgen lieve mensen, vandaag is het tijd om de reminder te laten zien op het Scr@p-Cards Challenge-Blog en deze keer mocht ik de reminder maken. Het thema is trouw/jubileum kaart of creatie, de challenge loopt nog tot 6 oktober 18.00 uur dus jullie hebben nog even de tijd om mee te doen.


Voor deze kaart heb ik wat ouder DP en een plaatje van Studio Light gebruikt, het lichte roosje onder en de donkerblauwe dichte roosjes, blaadjes, swirls, hoekje, hartje en mooie siermal achter de label zijn stansmallen van Marianne Design, de postzegel met tekst is van Joy, het hart boven de bloem van de Xenos en verder heb ik nog kant en bloemen uit eigen voorraad gebruikt. De label waar het plaatje opzit is van Dutch Doobadoo. De randjes zijn licht aangezet met vintage photo en de stansmallen zijn be-inkt met stormy sky van distress-ink.

                                 Onze sponsor is deze keer Hobbyshop Agnes


Nog een hele fijne dag allemaal, lieve groetjes Danoesja.

10 opmerkingen:

  1. Prachtig Danoesja! Mooie mallen heb je gebruikt voor deze gave reminder! De kleuren, de opmaak, de romantiek spat eraf!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schitterend kaartje Danoesja prachtige kleuren combi.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie romantische kaart,Danoesja.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh de romantiek straalt er vanaf Danoesja! Het DP is zo mooi en het plaatje in de schuine strook is een heel mooie touch :) Prachtig hoe je de mallen hebt verwerkt en de keuze voor blauw/wit vind ik er perfect bij passen! De kantjes maken het heel zacht en de bloementoef is heel mooi. Top reminder!
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie romantische kaart Danoesja. De bloemen zijn prachtig om te zien en alles is zo fijntjes afgewerkt. Heel mooi zoals je het tot een geheel hebt verwerkt...
    Liefs Miranda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een prachtige romantische kaart Danoesja en het is zo prachtig beïnkt allemaal! Het is een hele mooie reminder geworden!!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Een schitterende reminder Danoesja, prachtig gemaakt!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Beautiful vintage romantic card Danoesja, lovely image and layout with cutting dies.
    Hugs Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hoi Danoesja wat prachtig deze kaart. Supermooi gemaakt. De kaart van het bericht hierboven. Is ook weer erg leuk. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen