maandag 21 september 2015

Gezellige DT dag van ons Borduurkaartenblog

Hallo iedereen, op zaterdag 5 september hadden wij een hele gezellige DT dag van ons Borduurkaartenblog bij Corrie thuis, heel jammer dat Trijntje en Martje er niet bij konden zijn. We werden warm ontvangen met heerlijke zelf gebakken appeltaart en er lag een heel mooi pakketje voor ons klaar om mee aan de slag te gaan, in het pakketje  zat ook een heel lief klein schaartje in een prachtig zelfgemaakt hoesje van romantische tilda stofjes.
We zijn allemaal begonnen met het borduren op onze kaart en ondertussen werd er volop gekletst en hebben we elkaar nog beter leren kennen, het is echt een hele gezellige groep dames.
Thuis hebben we de kaart allemaal afgemaakt want dat lukt natuurlijk niet als je zo gezellig samen bent en het is zo leuk om de diversiteit te zien uit het zelfde pakketje, hier is mijn kaart. Op ons Borduurkaartenblog vind je de prachtige kaarten van de andere dames.Na de heerlijke soep en broodjes zijn we nog naar hun favoriete winkel Gunter Creatief in Hellevoetsluis geweest, wat een gezellige winkel is dat en natuurlijk word er dan geshopt, de leuke takjes van Joy op mijn kaart heb ik daar gekocht.


Bij deze wil ik Corrie en Cindy nogmaals bedanken voor de goed verzorgde dag en alle dames voor de hele gezellige dag, ik heb enorm genoten.


Hier nog het prachtige zelfgemaakte cadeautje waar het schaartje inzit. Hopelijk mogen we nog heel lang samen voor jullie blijven borduren op onze inspiratiekaartjes zodat jullie allemaal gezellig meedoen aan de challenges op ons Borduurkaartenblog, de lopende challenge duurt nog tot en met 30 september 23.55 uur.
Een hele fijne week allemaal, lieve groetjes Danoesja.

14 opmerkingen:

 1. Leuk hè, als je elkaar in het echt ontmoet. Hebben wij dit voorjaar gedaan bij K&K en het team wordt er wel hechter van. Ik borduur zelf niet maar vind het wel heel mooi om te zien. Jouw kaartje is dan ook weer een plaatje!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Danoesja, het was zeker héél gezellig, we gaan het als iedereen weer wil komen het nog eens over doen hoor.
  Je kaart is prachtig geworden, ook nog gefeliciteerd met je vriendinnetje haar verjaardag, je kaart voor haar is beeldschoon..
  Als ik het had geweten had ze een mooie kaart van mij gekregen, volgende keer beter.Ik ga het gelijk noteren.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je gemaakt en wat een gezelligheid op jullie DTdag. Super dat je zo genoten hebt. Altijd leuk om elkaar eens in het echt te ontmoeten.

  Fijne dag.
  Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lief kaartje Danoesja ,leuk om te lezen dat jullie een leuke dag hebben gehad.
  Groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig! Leuk zo'n DT dag.
  Allemaal leuke dingetjes gedaan, gekregen, gemaakt en gekocht.
  Hopelijk voel je je al weer wat beter?
  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat gezellig om zo met het dt iets te ondernemen. Corrie en Cindy hebben wij natuurlijk al als twee lieverds leren kennen en dat is echt iets voor hen om dit leuk te laten verlopen. Hele leuke foto's van jullie fijne dag en een dotje van een kaart. Mooi weer Danoesja...
  Liefs Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hoi danoesja
  wat kan je toch genieten van zo gezellige dag met crea-bea's en zo goed verzorgd en dan ook nog eens een mooie kaart maken en wat zo leuk is je ziet dan alle vrouwen in het echie!!
  groetjes corry

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er heel gezellig uit, zó leuk om elkaar eens in 't echt te zien..
  Wat heb je een mooi hoesje gekregen voor het schaartje
  en je kaartje..is een plaatje,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel leuk dat het zo gezellig is geweest Danoesja! Is ook zo leuk om elkaar beter te leren kennen en samen bezig te zijn!! En wat een lief kadootje heb je gekregen! Zelf borduur ik niet, ( soms kruissteekjes, maar dan houdt het ook op ) maar vind het wel knap wat jullie doen hoor!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's! Ziet er zo gezellig uit en het zelfgemaakte cadeau is echt prachtig! Zulke mooie stofjes :) Super leuk dat jullie elkaar in het echt hebben ontmoet en elkaar iets beter hebben leren kennen :) Ik denk dat je dan ook als groep wat hechter bent met elkaar. Wat lief ook van Corrie dat zij de dag zo goed heeft verzorgd! Die appeltaart klinkt zo jammie hihi :p Prachtige kaart heb je weer gemaakt Danoesja!
  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Aan de fotos te zien hebben jullie het heel erg naar jullie zin gehad.
  Leuk hoor!!!!!
  En je kaartje is ook prachtig!

  Lieve groet Giny

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lieve Danoesja bedankt voor je versterkende reactie op mijn blog ! Deed me deugd ! Bij jullie zag het er een fijne dag uit. Mooi het engeltje omringd met borduursel ! Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hoi Danoesja,
  wat is dat gezellig he , zo'n DT dag?! Als je elkaar dan in het echt ziet, lijkt het net of je elkaar al jaren kent. De kaart die jullie hebben gemaakt is prachtig en wat leuk dat jullie bij een hobbywinkel zijn geweest.
  Heel leuk om op terug te kijken.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Prachtig kaartje Danoesja, mooie kleurtjes en het randje kant staat er zo lief bij.
  Wat leuk dat jullie een Dt dag hadden, het lijkt mij erg leuk om elkaar ook in het echt te ontmoeten, dus dat je/jullie genoten hebben kan ik mij goed voorstellen!
  Ben je alweer een beetje opgeknapt van de griep? Beterschap!!
  Liefs Mary

  BeantwoordenVerwijderen