woensdag 3 januari 2018

Challenge #1 CraftAddiction!

Hallo lieve mensen, vandaag beginnen we met een nieuwe challenge in de CraftAddiction Mixed Media Challenge Groep op facebook.
We hebben weer een mooi moodboard voor deze maand!


Ik heb me laten inspireren door de zachte kleurtjes roze en groen met een vleugje goud en het mooie hart, ik ben dol op harten nml.


Eerst heb ik een laagje witte gesso op tekenpapier aangebracht en daarna met een maskstencil de structuurpasta, dit gedroogd met de heattool en daarna wat nat gesprayd en er wat Lindey's magicals (Ramblin' Rose Pink) op gestrooid (een heel klein beetje met het puntje van een penseeltje) daar heb ik weer wat water bij gesprayd en alles verder over de ondergrond laten lopen.


De bloem is zelfgemaakt en net als de blaadjes zijn deze op kleur gebracht met Distres Ink (Festive Berries, Spun Sugar en Bundled Sage), het hart is van fimoklei gemaakt waar ik met stempels in gedrukt heb (deze had ik nog liggen) en de kleine ornamentjes half onder en op de kanten bloem zijn van lichtgewicht klei gemaakt.
Op het frame van Marianne Design zit een mooie chipboard libel van Wycinanka, het zijn twee laagjes waarvan ik de onderste met distres inkt op kleur heb gebracht.
Her en der zitten wat 3D Balls (smal) en deze heb ik een beetje goud gekleurd met de Nuvo mousse (indian gold).


Als laatste heb ik nog wat gespetterd met verdunde witte gesso en de nuvo mousse.
De kanten bloem en het kant komen uit eigen voorraad.

In de CraftAddiction Mixed Media Groep op facebook en op het CraftAddiction Mixed Media Designteam Blog zijn alle inspiratie voorbeelden te bewonderen van het hele team en hopelijk mogen wij jullie creaties voor deze challenge bewonderen!

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:


afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

7 opmerkingen:

 1. Oh joh, wat mooooooi is dit weer!
  Is het een kaart? Of gemaakt op canvas ofzo?
  Heel mooi, die kleuren......ik heb even op het blog gekeken via jou link, maar ik vind dat jij je het beste aan de kleur inspiratie hebt gehouden.
  Ik zie op het blog wel héél veel moois trouwens, pff.....bijna jaloersmakend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart met die zachte tintjes van het moodboard Danoesja. Leuk met dat hart van klei, een romantische uitstraling geeft dat.
  Lieve groetjes Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, prachtig gedaan weer Danoesja!
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt zo prachtig gemaakt Danoesja.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Schitterend geworden..en wat een werk..Knap hoor!! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen