dinsdag 3 oktober 2017

CraftAddiction Challenge

Hallo lieve allemaal.
Vandaag start de nieuwe challenge bij CraftAddiction, er gaat wel wat veranderen want we gaan vanaf nu iedere maand werken met een moodboard en de challenge zal voortaan via Facebook lopen. Hoe je geïnspireerd kan worden door het moodboard en verdere info over de challenge kan je vinden op het CraftAddiction Designteam Mixed Media blog net zoals de inspiratie creaties voor deze challenge van alle dames.

MOODBOARD OKTOBEREven geleden hebben wij een gezellige DT dag gehad bij Nicole en daar hebben we een theedoos bewerkt met mixed media technieken en ik heb er een herfstdoos van gemaakt waar op dit moment o.a. eikeltjes en andere herfst dingetjes inzitten ipv thee.

Ik werd geïnspireerd door de mooie bladeren, warme herfstkleuren en herfstsfeer en de natuur van het moodboard, vandaar de natuurlijke materialen die ik gebruikt heb.


Als eerste heb ik de doos twee lagen gesso gegeven en daarna ben ik de structuurpasta met een mask stencil gaan opbrengen, daarna heb ik het bewerkt met Shine pearl pigment poeder (brown copper).


Ook de zijkanten zijn met een ander mask stencil en structuurpasta bewerkt, de mooie blaadjes zijn bewerkt met Nuvo Mousse (burnished bronze).


Op het houten blad heb ik met touw en structuurpasta nerven gemaakt en daarna deze geschilderd met Creall acrylverf.
Dit blad heb ik op een groene ondergrond (acrylverf) geplakt en toen ben ik het verder gaan aankleden met natuurlijke materialen, het hart heb ik de mooie blauwe kleur (acrylverf) gegeven.
Her en der heb ik de mini 3D Balls erop gedaan en die zijn op kleur gebracht met Twinkling H2o.

Ben je ook dol op kliederen doe dan gezellig mee aan deze leuke challenge!
Ik wens jullie nog een hele fijne creatieve week!
Lieve groetjes, Danoesja.

Mijn gebruikte materialen uit de webshop van CraftAddiction zijn:


afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding afbeelding

8 opmerkingen:

 1. Prachtig resultaat Danoesja, heel mooi.
  Groetjes Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi gemaakt Danoesja, zo haal je de herfst wel in huis, gezellig.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat leuk hoe je die theedoos heb opgepimpt Danoesja...prachtig met dat mooie blad erop...

  groetjes
  Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi iets zeg!!
  Wauw, heerlijk die herfst uitstraling.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel gaaf moodboard, je kunt er alle kanten mee op. Knapdat jullie als DT zo van alle markten thuis zijn. Persoonlijk vind ik het jammer dat er verder gegaan wordt op FB. Maar ja, dat zijn keuzes.....
  Jouw theedoos is een lust voor het oog. Echt prachtig!!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt zeker heel creatief "gekliederd" Danoesja! Ik vind het absoluut geen geklieder maar een prachtige herfst uitwerking met alle natuurlijke materialen! Heel veel succes met de facebook groep en hoop jullie werken evengoed op jullie blogs te kunnen blijven volgen!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen