woensdag 31 mei 2017

Scr@p-Cards Challenge #97

Goedemorgen lieve allemaal, zijn jullie weer een beetje bijgekomen van de hitte? 
Gelukkig is het nu iets aangenamer en is mijn hoofdpijn verdwenen want na vijf dagen heb je dat ook wel gehad pffff!! Maar tussendoor ben ik wel aan de freubel geweest voor o.a. de nieuwe challenge bij het Scr@p-Cards Challengeblog, het thema voor deze nieuwe challenge is "Beterschap - Opkikker" en ik heb er een beterschapskaart voor gemaakt in zachte tintjes!


De basis is een Dutch Doobadoo Art Shape, hierop zit DP van Studio Light, het plaatje en de ronde mal waar dit op zit zijn van Marianne Design net als de tekst stempel, de hoekjes zijn gemaakt met een malletje van Cheery Lynn, de takjes en blaadjes met mallen van Magnolia en de bloem is zelfgemaakt met een pons en distress inkt dusty concord, het witte roosjeslint zit op paars crispy lint.
Op het Scr@p-Cards Challengeblog zijn de prachtige inspiratie voorbeelden van de andere dames en onze gastdesigner te bewonderen dus neem er snel een kijkje.

Er is weer een supermooie prijs te winnen die gesponsord is door 't Scrap-Ateljeetje.


Wij kijken weer uit naar jullie prachtige creaties!
Lieve groetjes, Danoesja.

14 opmerkingen:

 1. Prachtig kaart Danoesja. Heel mooi met deze kleuren. Heel erg mooi gemaskt. Gelukkig voor je dat je de hoofdpijn kwijt bent... lastig. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart en leuk model is dit.
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele lieve kaart in die zachte kleurtjes Danoesja en roosjes lint maakt het altijd sfeervol!!! Hopelijk kun je nu lekker genieten van het weer na de hoofdpijn week!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Weer 100% Danoesja in die zachte lieve kleurtjes.je had hem bijna voor jezelf kunnen maken met die akelige hoofdpijn maar gelukkig is die weer weg..houden zo meis!
  Ik zie hieronder toch ook zoiets liefs en aandoenlijks....het is en blijft moeilijk en we blijven ze missen hoe oud we ook worden maar je hebt er zo wel een schitterende, blijvende herinnering van gemaakt!! Je lijkt ook op je moedertje vind ik!!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaart Danoesja met zo'n mooie kaart voel je je meteen weer een stuk beter. Groetjes Veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je had dit prachtige kaartje dus zelf heel hard nodig! Gelukkig is je hoofdpijn weer over. 5 dagen is teveel en dan ook nog met die hitte.
  Je kaartje is prachtig met hele mooie zachte kleuren.
  Liefs Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel mooi je inspiratie beterschapskaartje Danoesja ...prachtig in die zachte kleurtjes...gelukkig dat je hoofdpijn over is ...het was ook een vreselijke hitte...Ik kan er ook helemaal niet tegen..

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heel mooi kaartje, Danoesja.

  Groetjes, Sjanie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een lieve kaart om iemand beterschap te wensen Danoesja. Mooi in die zachte tintjes. Hier nog iemand met veel hoofdpijn, die drukkende warmte en bloedverdunners gaan nog steeds niet goed samen :( maar ja gaat wel weer over als het wat koeler is.
  Lieve groetjes Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful card design Danoesja, love the delicate colours of these pretty papers, your roses are gorgeous.
  Hugs Pam x

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je kaart ziet er weer tip-top uit Danoesja, mooi van kleur en een schitterend plaatje.
  Ik ben ook blij dat het niet meer zo heet is, ben er gewoon beroerd van, morgen weer 26 graden pff.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Prachtige kaart voor de nieuwe uitdaging, ik heb al iets in mijn hoofd. Ik blader even terug en zie je prachtige LO. Ik was gewoon ontroerd toen ik het las en hoe mooi je dit verwoorde. Ik denk dat het ook mooi en fijn is om hier zo mee bezig te zijn. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wow!! This is so pretty Danoesje! I love the unusual shape and the soft colours! Have a wonderful day!! x

  BeantwoordenVerwijderen