donderdag 31 december 2015

Superleuk nieuws

Hallo lieve allemaal, sommigen van jullie hebben het vast al gezien en gelezen dat er een nieuw Challengeblog genaamd  CraftAddiction Challenge is opgezet door Nicole en ze heeft mij gevraagd om in haar Design Team plaats te nemen waar ik natuurlijk gelijk ja op heb gezegd. Superleuk en een hele eer vind ik het om naast de andere getalenteerde dames mijn creaties aan jullie te laten zien en ik hoop jullie hiermee te inspireren om mee te doen aan de challenges, hopelijk gaan we 3 januari van start en ik kijk natuurlijk uit naar jullie creaties voor de eerste challenge.
Op het CraftAddiction Challengeblog vind je de andere creatieve dames van het design team en kan je natuurlijk volger worden zodat je niets hoeft te missen.


Dan wil ik jullie nog bedanken voor alle lieve en leuke reacties voor dit jaar en de steun die ik gehad heb begin dit jaar toen ik ziek was.......nu ik er aan denk word ik er weer een beetje stil van, het is altijd fijn om lieve mensen om je heen te hebben maar ook heel bijzonder dat er zoveel lieve mensen op afstand die je nog nooit gezien hebt zo met je meeleven, nogmaals heel erg bedankt lieve allemaal.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een SUPER TOF GEWELDIG GEZOND FIJN en CREATIEF 2016 toe, tot volgend jaar.
Lieve groetjes, Danoesja.

13 opmerkingen:

 1. Ha Danoesja,
  ja, toen ik Irene's berichtje las wist ik al bijna wie er nog eer in het DT zouden zitten...Ben reuze benieuwd naar het challengeblog en wens je onwijs veel plezier!
  Voor 2016 ook veel gezondheid!!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteerd Danoesja, dat is echt weer wat voor jou!!
  Fijne jaarwisseling en een heel gezond en creatief 2016!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. van harte gefeliciteerd Danoesja, met je nieuwe baan..
  Leuk om deze dames in het DT te zitten, voor mij zat er een totaal onbekende bij...maar die heb ik inmiddels gevonden..
  wens je een fijne jaarwisseling,
  groetjes,
  Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk bericht. Gefeliciteerd met je DT-plekje en veel plezier.
  Een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig en creatief 2016 toegewenst.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Danoesja... We gaan het zien ben benieuwd. Veel plezier en succes ermee. Een goede jaarwisseling en de beste wensen voor 2016. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Congratulation on your DT position Danoesja.
  Wishing you and your family.. A Happy New Year and a very healthy and creative 2016.
  Hugs Pam x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oohh wat een leuk nieuwtje!! Heel veel plezier en ik ga zeker eens aan een challenge meedoen.
  Jullie ook een hele fijne jaarwisseling en alle goede voor het nieuwe jaar!
  Liefs Mary

  Ps.......dank voor je super geweldige én lekkere kaartje!! Ik vind het zo'n leuk idee, dat ik je ideetje zeker een keer ga liften!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je nieuwe DT plaats Danoesja. Veel succes en vreugde met dit nieuwe avontuur. Liefs, Veerle x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een waanzinnig leuk nieuws Danoesja! Ik begrijp heel goed dat Nicole jou heeft gevraagd en ik weet uit ervaring hoe leuk het is om samen met jou in een DT te zitten en dat zullen de dames ook gaan ervaren :) Gefeliciteerd met jouw DT schap en ontzettend veel plezier in het team en natuurlijk heel veel knutselplezier :) Ik vind jouw tekst zo mooi om te lezen! Bijzonder he hoe lief mensen kunnen zijn die je niet in het 'echt' kent :) Ik heb genoten van jouw prachtige kaarten dit jaar en jouw reacties op mijn blog! Ik verheug mij op al het moois dat ik volgend jaar mag zien op jouw blog! Heel fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2016!
  Groetjes Chantal
  Liefs Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Gefeliciteerd met je nieuwe DT plaats en ik wens jou een fijne jaarwisseling en een goed, creatief 2016 toe! groetjes Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuk voor jou en ik wens je een mooi 2016 ! Liefs sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Danoesja SUPER!!!!! Heb net al op het blog gekeken.Mooi blog.Super veel freubel plezier dit jaar.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen