zondag 23 november 2014

Addicted to Stamps Challenge #92 Lots of layers

Hallo lieve allemaal, vandaag begint er weer een nieuwe challenge op Addicted to Stamps, deze keer willen we graag kaartjes zien met heel veel laagjes en natuurlijk een stempel. Ik heb het heel simpel gehouden deze keer en heb alleen maar wit papier gebruikt.


Op het papier heb ik met distress-ink ijskristallen gestempeld, daarna het papier in reepjes gesneden en er kleine randjes afgescheurd, alle randjes be-inkt zodat je de laagjes extra goed ziet en iets over elkaar opgeplakt. De sterren en tekststempel zijn van Marianne Design, de randjes van de sterren ook weer be-inkt en bewerkt met stickels. Het rode lintje steekt er mooi bij af en zo heb er ik weer een kerstkaartje bij voor de kerstmarkt hier in de buurt bij een ouderen-activiteitencentrum waar Miranda en ik volgende week zaterdag staan, vandaar dat ik dus volop met de kerstkaarten bezig ben......en verkopen we niet veel dan heb ik het daarna erg rustig omdat er dan al een voorraadje is LOL.....als we maar een leuke dag hebben en samen komt dat helemaal goed:-))
Een hele fijne zondag nog, lieve groetjes Danoesja.

14 opmerkingen:

 1. Na je uitleg gelezen te hebben zie ik het pas echt goed, dat is heel wat meer werk en laagjes dan je op het eerste gezicht zou denken, leuk gedaan Danoesja!! Hoop dat je bent opgeknapt voor die super-gezellige-dag met Miranda !!

  xx Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie kaart en een geweldig idee met alle laagjes. Ook leuk dat je je eigen DP hebt gemaakt met alle stempels. Heel origineel. groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He Danoesja, die gezellige dag gaat vanzelf lukken als we daar met z'n 2-en zitten haha en met dit soort mooie kaarten gaat die verkoop vanzelf wel helemaal goed komen....of het komt een beetje goed...of het komt niet goed...dat ze dan lekker thuis zelf aan de slag gaan...lekker puh. Whaah, ik word nu al melig... Heb er zin in.....
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nou met dit kaartje heb je zeker succes en dat zal met de andere ook wel zijn . Ik wens je enorm veel succes en veel plezier .
  Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Danoesja. Leuk is dit heel eenvoudig. Maar kom d'r maar op. Leuk. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb je dat leuk gedaan met al die laagjes, super!

  Groetjes, Priskilla

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke kaart, mooi de gescheurde randjes!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wowww, dit is een schitterende kaart geworden, al die laagjes zijn super leuk.
  Gr Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke uitwerking van je kaart met veel laagjes!! Heel leuk bedacht!
  Heel veel succes, maar bovenal heel veel plezier, op de kerstmarkt!!
  Liefs Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Superleuke kerstkaart!
  Heel veel succes op de kerstmarkt.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. superleuke kerstkaart Danoesha en leuk al die laagjes.
  groetjes van Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Schitterend kaartje Danoesja!!
  Liefs, Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk bedacht om zo de laagjes op elkaar te maken.Hoop dat je veel kaartjes verkoopt ha ha ha.Fijne dag met de verkoop.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen