maandag 10 september 2012

Wat was het gezellig

Hoi allemaal, wat leuk om er weer nieuwe volgers erbij te zien en helemaal leuk om Joke in het echt te zien, van harte welkom.  Joke kwam zaterdag shoppen bij Jolanda  van t scraphuis, (als je op deze namen klikt kom je op hun  blog en webwinkel). Samen met Miranda (klik op haar naam) was ik bij Jolanda de workshop ''inkleuren met Twinkling H2o" aan het volgen, er waren nog twee andere dames bij. Het was zo gezellig en leerzaam, Jolanda gaf ons een hele goede uitleg en vertelde precies wat we verkeerd deden en waar je op moest letten, daar hebben we echt iets aan. Nogmaals bedankt Jolanda voor de gezellige dag en niet te vergeten de heerlijke lunch. En nu nog heel veel oefenen. Zaterdagavond was ik wel afgebrand en kon niets meer doen door rugklachten, ja dat krijg je met te lang stilzitten. Dat is ook de reden dat ik niet veel heb geblogt en gefreubeld de laatste tijd.
Hier zit ik heel aandachtig te kleuren.
En Miranda die moest van mij even in de camera kijken, ze was zo geconcentreerd bezig.
Gisteren ben ik samen met Kees op de fiets naar een rommelmarkt hier in de stad gefietst, (moest echt wat gaan bewegen). Het was toch prachtig weer. Ik heb daar alleen wat lieve kleine knoopjes
gekocht voor maar 50 cent per kaartje. Daarna hebben we nog in de stad op een terrasje gezeten........lekker even genieten.
Ik probeer deze week wat meer te bloggen als mijn lijf het toelaat. zo eerst maar weer naar de fysio.
Lieve groetjes Danoesja.

24 opmerkingen:

 1. Wat leuk zo'n workshop, ik had dit ook bij Miranda gelezen. Het lijkt mij inderdaad leerzaam, en heel leuk om te doen.Leuk dat je 2 enthousiaste verhalen leest.
  Beterschap met je rug. Fijn dat je er even uit ging met je man. Ja bewegen he moeten we, althans ik wel, veel meer doen. Ik doe een poging haha.
  Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gisteren zag ik al foto's bij Miranda en dacht "dat is Danoesja toch niet of is ze ineens helemaal gemetamorfoosd en BLOND?" whahhaaaaaa neen dus!! Leuk om zo eens meer van jou en Miranda te zien en jullie zijn bofbipsen dat je zo dichtbij zo'n super leuk adresje hebt om samen iets te leren!
  Danoesja, als ik samen knutsel of "les" heb ben ik helemaal versleten aan het eind van de dag en doet alles me zeer.....zijn we te ingespannen bezig???? Maar als het maar leuk is, dat maakt veel goed!

  Liefs, Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhh ik had zó graag aan willen schuiven zaterdag!!!!!Wat zag het er gezellig uit!!!
  Liefs Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ziet dat er gezellig uit zo.n Workschop .
  en leuk he een rommelmarkt wij zijn er hier ook dol op .

  Groetjes Marcella

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gezellig zo´n workshop, en ook nog eens veel geleerd.
  Vervelend van je rug, beterschap ermee!
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Danoesja ziet er leerzaam uit wat ik op de foto's zie,ben benieuwd naar je volgende kaarten als je je weer wat beter voelt hopelijk gaat het snel weer beter met je rug.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dat ziet er inderdaad gezellig uit. en fijn dat je zulke goeie tips hebt opgedaan. Hopelijk voel je je snel weer wat beter .

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk zo'n workshop Danoesja, ziet er gezellig uit!
  Veel beterschap met je rug!
  Lieve groetjes, Berlinde

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi,hoi... jij ook bedankt voor de gezellige dag Danoesja!
  Pfff ben ik effe blij dat ik jullie nog iets heb kunnen leren deze dag hahaha.
  Succes met oefenen en je rug!

  Groetjes,Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Danoesja, wat ziet dat er gezellig uit! Leuk om lekker samen te freubelen. Goed gescoord met die knoopjes trouwens! Wat ontzettend balen van je rug. Heel veel beterschap en pas goed op jezelf! Groetjes, Wendy

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Danoesja
  Wat een leuke dag zullen jullie gehad hebben.Altijd best leerzaam zo'n workshop.Zelf neem ik dan een gijmbal mee waar ik dan op kan zitten.(actief zitten heb ik geleerd van Fijsio)Hierdoor kan ik dan langer mee doen misschien iets voor jou?Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Danoesja! Bij jou ook al een berichtje waarin het woord 'gezellig' centraal staat, super hoor dat jullie het zo gezellig hebben gehad! Hopelijk is je rug inmiddels weer een beetje herstelt van afgelopen weekend, wat vervelend he!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Dat ziet er gezelig uit, leuk om zo'n workshop te doen!! Leuk koopje de knoopjes. Sterkte met je rug.

  Groetjes, Marijke en Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Lieve Danoesja,
  Ik hoop, dat je rug snel weer wat beter mag voelen!
  Zoals je alles beschrijft was het echt een super dag! Fijn voor je!
  Sterkte met je rug!
  Liefs, Jen.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Leuk om je zo geconcentreerd bezig te zien en wat gezellig om elkaar op deze manier te ontmoeten en ook nog leerzaam!!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Lijkt me ook wel gezellig! Verzorg je goed en hopelijk gaat het gauw wat beter!
  Liefs
  Christine

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hallo Danoesja,
  ik zag bij Miranda ook al die gezellige foto's en wat leuk dat je Joke in 't echt hebt gezien..
  Hoop dat er morgen nog wat voor je is bij de Wibra,ik kwam er ook toevallig bij uit, naderhand zag ik het natuurlijk ook wel in de folder staan..
  Liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Oooohhh, Danoesja, wat gezellig. Als ik dit geweten had, was ik ook even langs gekomen. Ik woon zo´n kwartier, 20 minuten rijden van Jolanda af. Wat jammer. Maar zuperleuk om te zien dat het zoo gezellig is geweest. Leuke knoopjes ook en helemaal voor dat geld. Liefs, Nicole

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Danoesja,
  dat ziet er supergezellig uit!! Wat naar dat je zo'n last hebt van je rug zeg! Ik hoop dat het gauw over gaat. Sterkte ermee!!

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een leuke foto's Danoesja, ik had die ene ook al bij Miranda gezien, en doe maar rustig aan met je rug want daar word je niet vrolijk van. Is altijd zo aanwezig omdat je je rug constant voelt met elke beweging. Niet leuk. Sterkte.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Zo te zien was het wel een gezellige dag!

  Groetjes Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Leuk die workshop ziet er supergezellig uit.
  Wat naar van je rug doe maar rustig aan sterkte ermee.
  Wat leuke die knoopje heb je goedkoop gescoord.
  groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Zo weer wat bij geleerd het lijkt me heel leuk spul dat H2o, en wat je rug betreft altijd luisteren naar je eigen lichaam dan kom je het verst
  Liefs Ghea

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hoi Danoesje, wat ziet dat er gezellig uit zeg die workshop! Ik herken dat hoor, die beperkingen van je lijf. Heb gisteren de hele dag in de Efteling gelopen (schoolreisje) en had me toch een last van mijn heupen. Heb dat de laatste tijd wel vaker. Nog niet naar laten kijken hoor, maar als het zo doorgaat zal dat op enig moment wel moeten.... Groetjes Frea

  BeantwoordenVerwijderen