vrijdag 16 maart 2012

VEEL LIEFS,

Gisteren heb ik een hele leuke dag gehad, samen met mijn collega Chantal ben ik naar de beurs in Den Bosch geweest. We hebben veel- heel veel leuke dingen gekocht. Natuurlijk bij Nicole gaan kijken, in het echt zijn haar kaarten nog mooier, ik koop sinds weken 1 flexmarker per week, dit vond ze zo stoer dat ze me een set van 6 cadeau gaf, ik had het niet helemaal door dat ik ze zo mocht meenemen, nu nog goed leren kleuren. Ik ben haar zeer dankbaar. Buiten de aankopen en dit cadeau was het vooral een hele gezellige dag, nog bedankt hiervoor Chantal.

Op deze kaart heb ik weer met fimoklei gewerkt, hartjes uitgestoken, een vlinder erin gestempeld en met een klein bloemetje om structuur te krijgen. De papieren hartjes en labels zijn creatables, het designpapier-kant en plaatje zijn van Marianne design, het flesje van Tim Holz, verder nog wat bloemetjes, stickels en een plakparel.

Ik doe mijn best om snel een kaart te laten zien die ingekleurd is.

Groetjes Danoesja

8 opmerkingen:

 1. Prachtig he zo met die klei op de kaarten! Ik ben ook heel benieuwd naar je met de Flexmarkers gekleurde afdrukjes :-) Het was inderdaad een superleuke dag vol inspiratie, jij ook bedankt!
  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Danoesja,
  wat een mooie kaart zeg! Leuk met die fimoklei en dat vlindertje erin.
  Wat een goed idee om elke week 1 flexmarker te kopen. Dan verdeel je de pijn een beetje....
  Ben benieuwd naar je kleurwerk.

  Groetjes,

  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Danoesja,
  Leuk dat je volger bij mij bent geworden, en nog wel de 100ste! Ik ben ook volger bij jou geworden. De kaarten die je al op je blog hebt staan vind ik erg mooi, vooral met dat fimoklei.
  Lieve groetjes, Heleen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Noeske , wat een mooi kaartje !Dikke kus en nog bedankt voor het naaimachientje xxx Tonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat heb je geweldige kleuren gebruikt en super leuke details!!

  Groetjes Tinie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Danoesja wat leuk dat je bij mij volger bent geworden en wat maak jij leuke dingen met fimo. Daar ben ik jááááaaren geleden ook veel mee bezig geweest, zelfs een kast vol met poppen en pojes aan overgehouden.
  Over veelzijdigheid hoef je het hier ook niet te hebben want dat ben jij ook hoor. Prachtige dingen.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig kaartje in mooie kleurtjes!!!!

  Lieve groetjes Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Danoesja, via Durvina ben ik op je blog gekomen. Deze kaart springt eruit. Het glazen potje is heel leuk, mooi met de bloemen.xoxo Annette

  BeantwoordenVerwijderen