zondag 1 oktober 2017

2 nieuwe challenges!

Goedemorgen lieve allemaal, vandaag mag ik 2 kaarten laten zien nml voor de nieuwe challenge #48 op ons Borduurkaartenblog waar we graag een kaart willen zien met een borduurpatroon van Sjaak van Went en voor de nieuwe challenge #154 bij 
Addicted to Stamps waar het thema "Lace and Ribbon - kant en lint" is.


Deze kaart heb ik speciaal voor Miranda haar verjaardag gemaakt, de basis is een Shape Art van Dutch Doobadoo met linnenkarton. Het borduurpatroon komt uit Hobbydols 146 van Sjaak van Went en daarin zit een heerlijke Snoes met haar handwerk, dit vond ik heel toepasselijk voor Miranda omdat die ook vaak met handwerk bezig is. Een hele tijd geleden heeft ze de mooie gehaakte bloemen voor mij gemaakt dus die moesten er ook op en ze passen er zo mooi bij. Het DP komt uit een blokje van de Action en verder is de kaart afgewerkt met een strikje, label en plaksteentjes en distress ink.
Met deze kaart doe ik mee aan de challenge bij 2 Sisters on the blog.


Op mijn tweede kaart heb ik links onder een hoekstempel van BoBunny gebruikt met VersaMark transparante inkt en witte embossingpoeder, op het label zit een stempel van Viva Decor die gestempeld is met VersaMagic sahara sand en die heb ik bewerkt met holographic embossingpoeder, dat geeft een heel mooi effect wat je helaas op de foto niet ziet, onder het label komt op kleur gebracht wondgaas uit. Het kant loopt over de naad van het DP (ook van de Action) onder het label door en half onder de zelfgemaakte bloemen zit een strik van satijnlint.
Als laatste heb ik nog een labeltje met tekst en glitterdrops aangebracht.

Bij beide challenges zijn mooie prijzen te winnen!
Op ons Borduurkaartenblog loopt de challenge tot en met 31 oktober en bij 
Addicted to Stamps tot en met 14 oktober dus doe gezellig mee aan deze challenges als je van borduren of stempelen houd.
Op de challengeblogs vind je ook de prachtige inspiratie kaarten van alle andere dames!
Ik wens jullie nog een hele fijne zondag en week toe!
Lieve groetjes, Danoesja.

13 opmerkingen:

 1. Het zijn weer twee prachtige kaarten Danoesja, leuk blijven de Snoesjes hè, het stempelen gaat je ook héél goed af hoor, mooi gedaan weer.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Twee prachtige kaarten Danoesja maar de eerste is toch écht mijn favoriet...LOL
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kaart heb je voor je vriendin gemaakt Danoesja! Miranda houdt zo van alle freubel dingen, dus helemaal leuk zo ... en ook enig haar haakwerkjes erbij!
  Ook je DT kaart voor ATS is weer met mooie inkt en stempel technieken! Zeer mooi!!!
  xx Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi borduurkaartje! Zo leuk gecombineerd met die mal. Ik maak dan toch vaak vierkante borduurkaarten, leuk idee!
  En herkenbaar je papier van de Action. Toevallig kwam ik die vanmorgen tegen bij het zoeken naar iets anders haha. Leuk dat je de zelfgemaakte bloemetjes van Miranda hebt gebruikt voor haar eigen verkaardagskaartje. Trouwens, dit kaartje kan je meteen mee laten doen op ons blog, 2 Sistersontheblog. Wij vragen daar nu ook borduurkaartjes.....
  Groetjes Caroline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtige kaarten Danoesja. De snoesjes blijven zo leuk. .
  Groetjes Nicolette

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ben je weer druk geweest en wat laat je weer mooie creaties zien Danoesja, die voor Miranda mét haar gehaakte blommekes er op is ook mijn favoriet!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh Oh, dat borduren, zo mooi.
  Maar ik zei het al eerder, ik begin er niet aan hoor.
  Mooie kaarten, beide!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wow wat een mooie kaartjes weer! Ik vind het superknap, het bordruen, maar dat weet je al. Je tweede kaart heeft ook weer iets heel moois, beetje mysterieus...
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Soms kun je het er maar druk mee hebben hahahaha...met al die challenges. Je hebt 2 hele mooie kaarten gemaakt. Top gedaan!
  Lieve groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen