maandag 3 april 2017

CraftAddiction Challenge #4 Vlinders

Goedemorgen lieve allemaal.
Vandaag beginnen we met een nieuwe challenge bij het CraftAddiction Designteam en Challengeblog, het thema voor deze challenge is "vlinders"
Voor deze challenge heb ik een mixed media kaart gemaakt met de fijne Nuvo Embellishment Mousse.


Als eerste heb ik met een Dutch Doobadoo stencil de witte crackle paste aangebracht en dit gedroogd met de heattool, daarna heb ik een beetje Nuvo Embellishment Mousse powder bleu op een bordje gemengd met wat water en dit in drie lagen aangebracht met een penseel over gehele kaart, je hebt echt maar een heel klein beetje mousse nodig (minidotje), dit heb ik weer gedroogd met de heattool en daarna heb ik de Nuvo Embellishment Mousse old navy op dezelfde manier gemengd met water en gedeeltes aan de randen van de pasta aangebracht, zo krijg je wat schaduw.
Het stukje wondgaas heb ik ook een kleurtje gegeven met de embellishment mousse old navy gemengd met water en de chipboard tekst van Wycinanka heb ik er puur met een penseel op aangebracht.
De vlinder zit op een zelfgemaakt lijstje van lichtgewicht klei die ik heb bewerkt met de powder bleu embellishment mousse. Met de Jewel Drops van Tonic Studios had ik vorige week wat dropjes op een sheet gemaakt die ik hier nu her en der erop gelijmd, het voordeel hiervan is dat je niet hoeft te wachten totdat ze droog zijn op je creatie.
Verder nog wat bloemen en spetters met de verdunde embellishment mousse old navy aangebracht en dit alles op een op maat gesneden kaart van wit linnenkarton geplakt.

Op het CraftAddiction Designteam en Challengeblog zijn de schitterende creaties te bewonderen van het hele team en dan kunnen jullie kennis maken met Amy die vanaf nu gezellig aan ons team deelneemt.
Natuurlijk is er weer een hele leuke prijs te winnen dus doe gezellig mee allemaal.
Lieve groetjes, Danoesja.


Mijn gebruikte materialen uit de webshop van

9 opmerkingen:

 1. Prachtige creatie Danoesja. Mooie blauwe tinten en prachtige vlinder. Groetjes, veerle

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kaart en mooi gemaakt. Leuke challenge ook, ga kijken of ik mee doe deze maand! Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik loop bij jou ook een beetje achter whaha beetje uit huizig!
  Maar ik heb je beschrijving weer aandachtig zitten lezen en je kaart vergroot bekeken, om alles goed te kunnen zien! Prachtige kaart is het geworden Danoesja!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, prachtig vind ik deze mixed media kaart Danoesja. Ik heb in de vergroting zitten smullen van al het moois. Heel knap allemaal, je bent een kei.
  Liefs Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautiful mixed media card Danoesja, love the textures on your background and lovely colours, perfect for your beautiful butterfly.
  Hugs Pam x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi kaartje Danoesja. Super! En jij bent volgens mij een van d weinigen van de dames van het DT die geen roze heeft gebruikt ;-)
  Ik zag een leuke foto op FB van de Art Specially, samen met Miranda.
  Fijn dat jullie genoten hebben.
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Supers wat een prachtige kaart Danoesja !
  Groetjes Doris

  BeantwoordenVerwijderen