donderdag 1 september 2016

Challenge #35 op ons Borduurkaartenblog

Goedemorgen lieve mensen, allereerst bedankt voor jullie lieve reacties op mijn vorige blogposten!
Vandaag beginnen we weer met een nieuwe challenge op ons Borduurkaartenblog met het thema "Maak een Vintagekaart" met een borduurwerkje erop natuurlijk, dit thema is door Marga bedacht. Zelf vind ik dit een hele leuke challenge.


Als basis heb ik de Dutch Doobadoo Shape Art Ornament gebruikt met het fijne linnenkarton in het wit, de randjes zijn bewerkt met Distress-Inkt, het kleine ornamentje rechts boven is van Marianne Design net als de swirl die is al wat ouder, de bloem is zelfgemaakt met een pons, het DP komt uit een blokje van de Action en het mooie borduurpatroontje is van Chris Bosmans uit Hobbydols 68, achter het plaatje zit een mooie doily stans van Tim Holtz, ik weet helaas niet meer waar het vintage plaatje vandaan komt......in de loop der tijd verzamel je ook zoveel hihihi.
Op ons Borduurkaartenblog zijn de prachtige inspiratiekaarten van het hele team te bewonderen en er is weer een hele leuke prijs te winnen dus doen jullie weer gezellig mee, meedoen kan tot en met 30 september.
Heel veel borduurplezier, lieve groetjes Danoesja.

7 opmerkingen:

 1. Woooow Danoesja wat een beeldig kaartje is dit weer ....zoooo een schitterend bvorduurtje erop en weer prachtig afgewerkt zoals gewoonlijk...

  groetjes Rosina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kaart, moet toch ook eens aan de borduur geloof ik!! Hij is prachtig ga eens op het blog kijken ook. Groetjes Marijke.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi en fijntjes deze vintage kaart Danoesja, hoezo verzamel jij zoveel dan ;p LOL
  Liefs Miranda xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In het echt is de kaart nog veel mooier Danoesja, ik ben er blij mee, zo prachtig geborduurd, met een mooi plaatje.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Danoesja. Weer zo mooi gemaakt . De vorm van de kaart is weer erg mooi. Leuk patroon. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie Danoesja!
  groetjes, Caroline

  BeantwoordenVerwijderen