woensdag 24 augustus 2016

Scr@p-Cards Challenge #88

Goedemorgen lieve allemaal, vandaag begint de eerste challenge op het Scr@p-Cards Challengeblog weer na de zomerstop. Hopelijk hebben jullie allemaal genoten van jullie vakantie of genieten nog steeds ervan en sommigen hebben het waarschijnlijk nog tegoed wat natuurlijk ook een heerlijk vooruitzicht is.
Deze keer hebben we als thema een BINGO kaart waar je een rijtje uit moet kiezen van links naar rechts, van boven naar onder of diagonaal die je op je kaart verwerkt maar je mag ook meerdere rijtjes gebruiken natuurlijk.


Ik heb voor mijn kaart het rijtje "Kraft - Vintage - Hart (Heart)" gebruikt.


Als basis heb ik de grote label van Dutch Doobadoo gebruikt, het DP met hartjes komt uit het blokje Rose Garden van First Edition, de ovalen mal is van Marianne Design, de takjes en bloemen zijn mallen van Crealies die ik wat verfrommeld heb, in het hart van de bloem heb ik wat wondgaas geplakt en daar zit een parel op, de hoekjes heb ik uit een vierkante siermal van Couture Creations geknipt, verder nog wat crispy lint gebruikt, een vintage plaatje en de randjes be-inkt met vintage photo.
Op het Scr@p-Cards Challengeblog zijn de prachtige inspiratie-creaties van de andere dames te bewonderen dus neem snel een kijkje!

Er is een hele leuke prijs te winnen gesponsord door De Hobbykaart, dus doen jullie gezellig mee!


Geniet allemaal nog van het mooie weer de komende dagen als het lukt.
Lieve groetjes, Danoesja.

8 opmerkingen:

 1. Mooi hoor en heel vintage!!
  Ik moest wel even zoeken naar de hartjes, hi hi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Danoesja wat een prachtige labelkaart. Mooi zoals je alles hebt gecombineerd. Groeten Trijntje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Volgens mij heb je die label gevouwen met een berg en dal vouw, heel apart zo Danoesja. En wat een gezellige blogpost heb je ervan gemaakt! En je label vind ik heel gaaf!
  Genieten is dit hè...wij houden wel van mooi weer!
  Liefs Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Danoesja,
  Leuke blogpost heb je ervan gemaakt. Je kaart vind ik geweldig mooi. Het DP is echt heel leuk en lief!!! Je bloemen zijn Geweldig mooi!
  Al met al ....super!!!! Ook het model, ja erg gaaf!
  Liefs Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Danoesja, gezellig weer wat van je te lezen! Je kaartje is erg leuk, nou mooi is een beter woord. Het achtergrondzangeressen is heel romantisch met de hartjes en de kleuren. Het model is gaaf.
  Druk met voorbereidingen?
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat label ziet er bijzonder uit Danoesja, leuk hoe het zo kan staan en ik vind het een schatje met alle lieve details!

  XxIrene

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super mooi Danoesja leuk verzonnen zo de label neer te zetten.
  Toppie!!! Liefs xxx

  BeantwoordenVerwijderen