donderdag 14 juli 2016

Hola, de vakantie zit er weer op en mijn reminderkaart voor Ons Borduurkaartenblog!

Hola amiga's, dit is een echte vakantie blogpost en ik zal eerst mijn reminderkaart voor Ons Borduurkaartenblog laten zien waar het thema "Vakantie" is en hiervoor heb ik de leuke caravan van Dutch Doobadoo gebruikt in vrolijke kleurtjes, deze kaart heeft Lenie die 1 julie jarig was gekregen.


De voor en achterkant zijn geborduurd!


Doen jullie nog gezellig mee aan deze leuke challenge, op ons Borduurkaartenblog zijn nog meer prachtige inspiratiekaarten te bewonderen van de DT dames!
Heel erg bedankt ook voor jullie lieve reacties op mijn laatste blogposten die ik ingepland had.

Wij hebben weer genoten van onze vakantie in Spanje en daar was het beter weer dan hier, hopelijk krijgen we hier ook nog mooie dagen zodat iedereen in ons land ook fijn van de vakantie kan gaan genieten.
Heel veel hebben we niet gedaan, Deacon heeft genoten van de voetbal samen met onze Belgische vrienden, lekker lezen in mijn luie stoel was wel mijn favoriete bezigheid en gezellig bijkletsen met vakantievrienden die je na een jaar weer ziet.


Op de heenreis heb ik een leuke en aparte selfie gemaakt, ik vind de foto zo gaaf!


Ook deze keer ben ik weer naar het leuke hobbywinkeltje LES PARISINNES geweest en deze keer had ik mijn Sennelier meegenomen met wat afdrukjes om samen te gaan inkleuren met Dolors en Marta. Beide dames hadden dit nog niet eerder gedaan en vonden het zooooo leuk en relaxt om te doen.
Op deze foto hierboven is Dolors een afdrukje aan het inkleuren die ik van Miranda eerder had gestempeld en Marta op de foto hieronder is een kerst magnolia stempeltje aan het inkleuren want zij is dol op de kerst periode.



Dit is het eindresultaat van Dolors!


En deze is van Marta!
Voor een eerste keer is het super goed en ze gaan straks na de zomer veel oefenen zeiden ze.
Zelf heb ik niet zoveel gefreubeld, een beetje ingekleurd en geborduurd.

Ook zijn we nog naar Can Solivera geweest waar een nederlands echtpaar een olijfboerderij hebben, zij hebben heerlijke olijfolie's en zeep, de rondleiding is heel interessant!


Langzaam ga ik alles weer een beetje oppakken want mijn batterijtje is nog steeds erg leeg maar ik heb wel enorm genoten van alles!
Tot snel weer lieve mensen!
Lieve groetjes, Danoesja.


9 opmerkingen:

  1. Hoi Danoesja,
    En lekker bruin van de Spaanse zon?! Helaas alweer voorbij hè!, gaat altijd zo snel!
    Je caravan doet me denken aan de flowerpower tijd, hihi
    Wat is ie leuk zeg! hoe verzin je het om te borduren op de caravan....heel gaaf gedaan! En wat leuk dat je hebt zitten inkleuren met de dames daar! met mooi resultaat! Geniet nog maar na van al die leuke vakantie momenten!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Danoesja wat een enige caravan heb je ervan gemaakt. Je selfie is ook erg leuk! Wat fijn dat jullie het zo fijn hebben gehad. Wat leuk dat je weer bij die hobbywinkel bent geweest. Leuke werkstukken. Nu maar weer rustig op gang komen en in je ritme komen. Jammer dat het weer hier wat tegenvalt. Groeten trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige foto's Danoesja. Prachtige caravankaart met borduurwerk en mooie ingekleurde afdrukjes, toppie gedaan hoor!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Heel mooi dit caravankaartje Danoesja....zo leuk opgemaakt aan allebei de kanten...
    en wat een heerlijke vakantie hebben jullie gehad....en nog 2 fanatieke dames aan het inkleuren....dat was zeker wel genieten volgens mij....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een genot om je leuke vakantiefoto's te zien. Leuk dat je die twee Spaanse dames aan het kleuren hebt gezet, de omgekeerde wereld om hen een workshop te geven ;p De foto van de olijvenboerderij is gaaf...je voelt het sfeertje gewoon. En zo'n leuke flower-power caravan met bloemen en vlinders wil ik wel in het echie maar ik denk niet dat Tim dat wil...LOL. Gaaf bedacht én gemaakt meis. Blij dat je weer terug bent xx Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een geweldig leuke kaart zeg ! Heel tof zo'n caravan als vorm ! Echt een vakantiekaart en jullie hebben duidelijk ook een heerlijke vakantie achter de rug ! Jammer dat je daarna weer meteen vanalles moet he!
    Groetjes
    Margo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Met deze gave kaart blijf je voor je gevoel nog heerlijk in de vakantie mood!
    De selfie is idd erg gaaf!!
    Fijn dat jullie genoten hebben van de vakantie, nu rustig aan weer in het ritme komen.
    En wat leuk omde dames van de hobby winkel aan het inkleuren te zetten, zal een super leuke dag zijn geweest.
    Liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Danoesja ,
    Leuk he de reis combineren met je hobby hihi doe ik ook .
    Je hebt het mooie weer meegebracht het is hier snikheet .
    Wat een leuk idee de caravan borduren heel mooi heel leuk zomers geheel.
    Groetjes Doris

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ooooooo wat een leuke caravan.Super mooi gemaakt.Fijn dat jullie zo genoten hebben op de vakantie.Wij moeten nog een week na deze hi hi hi dan gaan wij ook drie weekjes genieten.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen