woensdag 1 juni 2016

Challenge #32 op ons Borduurkaartenblog

Hallo lieve allemaal, het is alweer 1 juni en dus tijd voor een nieuwe challenge op ons Borduurkaartenblog met het thema "een zomerse geborduurde kaart" bedacht door Martje!




Als basis heb ik een wat oudere Dutch Doobadoo shape art vorm-label gebruikt, die uit het gele DP heb ik aan de onder kant ook met deze vorm zo uitgeknipt, het borduurpatroon komt Hobbydols 68 van Chris Bosmans en is geborduurd op het fijne linnenkarton, het zomerse plaatje met lekker verkoelende drankje is van Syta van Gelderen, de wolkjes, tekst en zonnebril plus DP is van Joy, alle randjes zijn be-inkt met distress- inkt, verder nog wat steentjes erop geplakt en klaar was Noes:-))
Ik ben benieuwd of jullie dit zomers genoeg vinden......nu moet het hier nog even stoppen met regenen en de zon gaan schijnen want ik ben het nu al beu al die nattigheid.......
Op ons Borduurkaartenblog zijn de prachtige zomerkaarten te bewonderen van het hele team en natuurlijk kijken wij al uit naar jullie zomerse geborduurde kaarten dus doe gezellig mee, er is een hele leuke prijs te winnen.
Alle gelinkte artikelen zijn verkrijgbaar bij CraftAddiction.
Dan wens ik jullie nog een hele fijne woensdag en veel freubel plezier als je in de gelegenheid bent.
Lieve groetjes, Danoesja.

11 opmerkingen:

  1. Mooie label Danoesja.
    Groetjes Ria

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie tropische kaart,Danoesja.Supermooi borduurtje.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hier is het de hele week broeierig en zoooo heet op het terras, 1 dikke onweersbui en regen gehad en dat is al dus jouw label past er perfect bij Danoesja!! Ik zal het zonnetje naar Brabant blazen hihi!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bij jullie ook al regen?? wij hebben hier prachtig, zomers weer, al 3 dagen aan een stuk..gewoon te warm..
    Je zomerse tag is echt super..het borduurtje én de zonnebril maken het af..
    groetjes,
    Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik vind hem heel erg zomers en heerlijk vrolijk Danoesja! Hier schijnt al de hele dag de zon! Wat jammer dat het bij jou regent :(
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi zomers kaartje.Dat drankje kan je wel met mooi weer gebruiken hi hi.Hopelijk komt de zon gauw en met deze schitterende kaart moet dat zeker gaan lukken.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dit is echt cool Danoesja!!! Ik krijg helemaal zin in de zomer zo! En ja jullie hebben veel meer nattigheid gehad als wij hier in de kop van Noord-Holland! Nu moet de zon maar weerkomen hè!
    Liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een gave tag, leuk met het zomerse plaatje en zo mooi geborduurd.
    Weet je wat, ik ga zaterdag Nicole ontmoeten van CraftAddictions, we hebben een cropdag van de Cutie kaartenvitrine, Nicole komt met spulletjes om te kopen, ben zo benieuwd.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heel mooi je zomerse tag Danoesja...met een heel lief borduurtje erop...

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Danoesja dit is echt wel een prachtig, zomers kaartje ... zo'n mooie, lieve kleurtjes en ... met dit kaartje moet het zonnetje wel terugkeren ...
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen