dinsdag 28 juli 2015

De vakantie is weer voorbij

Hallo lieve mensen, eindelijk heb ik weer even tijd en zin om een berichtje te plaatsen. De laatste blogposten waren ingepland en ik wil jullie bedanken voor de leuke en lieve reacties daarop.
Half juni zijn wij vertrokken naar Spanje tot half juli. Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie, het was daar ook erg warm (heet) en zelfs de spanjaarden klaagden dat het zo warm was, dus hebben we lekker veel gezwommen. Er gingen wel wat hobbyspullen mee maar ik kwam niet verder dan 1 afdrukje inkleuren en op een kaartje verwerken, binnen 2 seconden was de sennelier weer droog dus dat schoot niet op. Ook heb ik nog een geborduurd kaartje gemaakt voor een jarige dame op de camping en verder een heel dik boek gelezen........het was vooral veel relaxen dus.
Omdat mijn tante ook een tijdje bij ons op camping was konden Kees en ik samen gaan fotograferen, we zijn toen om 5 uur in de ochtend opgestaan en naar het plaatsje Perratallada gegaan. Geweldig om zo als enige mensen rond te lopen in zo'n mooi dorpje, hier een paar foto's om jullie mee te laten genieten.





                       En hier mijn geborduurde kaartje voor de jarige dame op de camping.


Zoals alle jaren ben ik ook naar het spaanse hobbywinkeltje geweest om weer even bij te kletsen met Dolors.
Eenmaal thuis waar het ook heel mooi weer was begon het opruimen/wassen en het normale leven weer. De mannen zijn weer volop aan het werk en naar de dagbesteding en ik ben in huis lekker bezig met wat kasten opruimen.........want mijn inspiratie is beetje zoek maar die komt vast snel weer terug, ondertussen genieten we van de mooie zomerse dagen die nog komen.
Voor degenen die nog op vakantie zijn/gaan of hebben, geniet er van en heel veel plezier, voor alle anderen nog een hele fijne week.
Lieve groetjes, Danoesja.

18 opmerkingen:

  1. Prachtige foto's van op vakantie!
    Ook je borduurkaartje is tof!
    groetjes, nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw Danoesja, wat is het daar prachtig, wat een mooie foto,s, lekker zonder publiek, prachtig.
    Ook je kaart met snoesje is leuk en mooi geborduurd.
    Fijn dat je er weer bent hoor meis.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Welkom terug Danoesja (ik wist niet eens dat je weg was hihihi) en wat laat je ons meegenieten van een schattig dorpje!! Je borduurkaart is een schatje maar bij die temperaturen kan ik het me goed voorstellen dat je verder totaal niet hebt gefreubeld...........lekker andere dingen doen, goed voor een mens!!! Hier net herfst maar de zomer komt terug dus dan ga ik weer maximaal genieten!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hallo Danoesja,

    Zo te zien was het daar heel mooi en sfeervol.Fijn dat je zo'n leuke vakantie hebt gehad. Je kaart is ook superleuk met het mooie borduurtje er op.

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bedankt voor de tip Danoesja, Peratallada kenden wij nog niet. Wij zijn ook Costa Brava gangers :-) Gelijk even op de kaart gekeken waar het ligt, La Bisbal en Pals waren we al geweest, maar dit plaatsje gaan we de aankomende vakantie gelijk bezoeken. Lief kaartje weer geborduurd.
    Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Danoesja,
    Lekker weer thuis na een heerlijke vakantie met prachtig weer zo te lezen. En je hebt hartstikke gelijk om rustig op te starten. En ook in blogland werd er aanzienlijk minder gefreubeld met het mooie weer! Deze week moeten we maar weer snel vergeten en hopelijk komt de zomer weer terug. Hoe bedenken jullie het om smorgens in alle vroegte foto's te gaan nemen...gaaf hoor! En een jarige dame een mooie zelfgemaakte kaart gegeven, dat heeft haar zeker verrast! Ik hoop dat je batterij weer is opgeladen en je weer uitgerust bent!
    Liefs Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een snoesje! Mooie kleuren. Danoesja. Leuke foto's en Fijn om in de vakantie even samen met je man op pas te kunnen. Leuke foto's. . Je inspiratie zal wel weer komen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je vakantie-bestemming ziet er prachtig uit... zucht.
    De foto's zijn echt fantastisch mooi!
    Ook je kaart is helemaal super.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. hoi danoesja
    fijn om te lezen dat je vakantie geslaagd is en wat een gave foto's dat is voor mij als thuisblijver eventjes genieten net als wat ik van je kaartje doet!!
    groetjes corry

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mooie foto's Noeske ! je hebt talent ! Kaartje is ook lief ! Liefs Tonny x x x

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Prachtige foto's, en fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie. Je kaartje voor de jarige ziet er prachtig uit, en ook je reminder voor de challenge ziet er prachtig uit, die had ik eventjes gemist!!
    xx wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Danoesja,
    wat leuk om weer wat van je te lezen. Heerlijk een maand weg en wat gaaf dat jullie zo'n vroege wandeling konden maken. De foto's zijn prachtig. Wat een gave straatjes en doorkijkjes en bloemen. Je kaartje voor de jarige dame is ook weer super. Wordt natuurlijk helemaal gewaardeerd...
    Wie weet wat je nog allemaal tegenkomt in je kasten...geeft in elk geval en voldaan gevoel als je klaar bent.
    Als ik thuis ben mail ik je weer. Ik durf niet zo goed vanuit de camping, voor je het weet is de mail weg, doordat de wifi wegvalt.
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Danoesja,
    prachtige foto's en fijn te horen dat je genoten heb. Maar dat wist ik al.
    Mooie foto's en een leuke kaart.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hoi Danoesja wat een prachtige foto's! Ik kan mij voorstellen dat jij en Kees zo hebben genoten met z'n tweetjes in het dorp als enige mensen :) Het kaartje dat je voor de jarige hebt gemaakt is leuk geworden!
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Prachtige foto's en wat is je kaartje mooi geworden!! groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wonderful photos Danoesja, looks a beautiful place for a holiday!.
    Beautiful card you have stitched, lovely image and colors.
    Hugs Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wat een gave foto's erg mooi! En wat een lange vakantie...heerlijk!
    Geniet nog maar even na.

    BeantwoordenVerwijderen