vrijdag 1 mei 2015

Challenge #19 op ons Borduurkaartenblog en de uitslag van het raadseltje

Goedemorgen lieve mensen, vandaag begint de nieuwe challenge op ons Borduurkaartenblog weer met het thema "een kaart met vlinders" bedacht door Marga, er moet natuurlijk wel een borduurtje opzitten en hoe je vlinders op je kaart verwerkt mag je helemaal zelf weten.


Deze keer heb ik weer eens vierkante kaart gemaakt, de vlinder komt uit hobbydols 41 van Betty de Groote - Greven en heb ik geborduurd op een vorm van Dutch Doobadoo.
Op ons Borduurkaartenblog vind je de prachtige kaarten van mijn DT maatjes en er is natuurlijk weer een hele leuke prijs te winnen dus doe gezellig mee zou ik zeggen.

Vandaag is Kees dus begonnen bij zijn nieuwe baas en waar zou dat nou zijn?????..............Nou daar komt hij dan hoor...................hij werkt nu als coördinator beveiliging en bedrijfshulpverlening in de EFTELING. Na bijna 25 jaar bij justitie gewerkt te hebben komt hij nu toch wel in een hele leuke omgeving te werken en hij heeft er enorm veel zin in.
Wij hebben enorm genoten van jullie leuke reacties en het was toch wel moeilijk merkten we want er is maar één persoon die dit geraden heeft en dat is MarleenJanneke en Rosina hadden er ook aan gedacht maar die hebben uiteindelijk iets anders ingevuld.
Van harte gefeliciteerd Marleen, wil jij mij je adres mailen (die vind je aan de rechterkant op mijn blog) zodat ik je de verrassing toe kan sturen.
Ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend, lieve groetjes Danoesja.

22 opmerkingen:

  1. Wat is je kaart MOOOOOOOOOOI Danoesja en jeetje, de Efteling met al die beeldige en wonderlijke figuren uit sprookjesland en dan moet bij Kees de staart er af?? Maar het belangrijkste is dat hij het er naar zijn zin zal hebben en Marleen...goed geraden, proficiat!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Danoesja,
    je kaartje is prachtig, mooie vlinder, die heb ik ook ooit geborduurd en wat leuk dat je man nu in de Efteling werkt, wens hem veel succes en natuurlijk ook Marleen, omdat ze het goed geraden heeft,
    liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ben benieuwd hoe het is vandaag ;p, een mooie dag om te beginnen aan een nieuwe baan. Van je kaart kan ik alleen maar zuchten.....wat mooi geborduurd...een plaatje.
    Liefs Miranda xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooohhh Danoesja! Wat een prachtige, romantische kaart! Zo mooi geborduurd in zulke zachte kleuren :) Wat leuk dat Kees zo'n leuke baan heeft gevonden!! Klinkt echt super leuk :) Marleen van harte gefeliciteerd met jouw prijs! Super lief van jou Danoesja dat jij een verassing weggeeft!
    Liefs Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Nou zeg ik had alles verwacht, maar een baan bij de Efteling, wat super gaaf, dat is nou nog eens veranderen van baan, maar dan in de goede zin van het woord, veel geluk en werk plezier voor jou Kees Danoesja,
    Je kaart is zo mooi Danoesja, wat een beauty, zo mooi geborduurd, ik ben nog steeds zo blij met jou.Ga zo door, ik vind het geweldig.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Woww Danoesja, war een prachtig geborduurde vlinder en prachtig DP papier
    met geponste hoeken!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind je geborduurde vlinder weer prachtig bedacht Danoesja! Ziet er supers uit! Ik borduur nooit kaartjes zoals je wel hebt gemerkt, gewoon omdat ik er niet zoveel mee heb, maar er is heel veel animo voor, dat is wel te zien op het borduurkaarten blog!
    En wouw wat heeft Kees een droombaan zeg! toch een goede hint gegeven en ja natuurlijk is daar ook beveiliging en hulpverlening noodzakelijk! Ik hoop dat hij het daar heel erg naar zijn zin gaat krijgen en heel vreemd dat daarvoor zijn staart eraf moest? Zal voor jullie heel vreemd zijn, maar alles went zullen we maar zeggen! Wens Kees veel succes en Marleen top dat jij dit goed geraden hebt! Gefeliciteerd hoor!
    Fijn weekend en liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Whahaa, hilarisch dat ik heb gewonnen Danoesja! Ik zit hier hardop te lachen achter mijn computer... het was echt een pure gok!! Ik moest ook denken aan die rare gasten die kabouters in het sprookjesbos hadden gezet. Maar je man heeft een hele gave baan gevonden en ik wens heb dan ook veel succes en plezier bij zijn nieuwe werkgever. Laat hem maar de groetjes doen aan Pardoes!!
    Ik ga je zo een berichtje sturen hoor ;D
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kaart is natuurlijk ook weer een schatje om te zien, zulke lieve zachte kleuren! De vlinder vind ik ook prachtig!!

      Verwijderen
  9. je kaartje is super leuk Danoesja prachtig is de geborduurde vlinder , net als de kleurtjes....
    En leuk dat Marleen je raadseltje gewonnen heeft.....ja mijn eerste gedachte was dat ook....maar de reactie van Ans klonk ook heel goed....gewoon eigen gevoel volgen zie je wel....Maar feliciteer Kees maar met zo'n geweldig baan....die zal het vast heel leuk vinden ...
    en ook Marleen gefeliciteerd met het goed geraden antwoord....

    groetjes en een heel fijn weekend
    Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Schittterende kaart Danoesja, het is weer een plaatje om te zien. wat een leuke baan, heel wat anders, maar super. Groetjes, Cindy

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Haha, schitterend de baan van jou Kees. Veel succesin zijn nieuwe baan. Wat fijn dat hij weer werk heeft of nog werk heeft. Onze 2 zoons ook weer. 1 zou de bijstand in moeten, en kan weer een half jaar werken pfft gelukkig, anders had hij op den duur zijn huis moeten verkopen. Leuke uitdaging en het thema vlinders vind ik erg gaaf! groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Stunning card Danoesja, beautiful embroidery on your gorgeous butterfly, love the soft colour tones.
    Well not really understanding (being in UK) I think your Husband has a new Job?.
    So Congratulations to him..
    Hugs Pam x

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Haha, wat een leuke werkplek voor Kees!!! Lijkt mij een top baan!! Heel veel succes en uiteraard ook veel plezier voor Kees!
    Je kaartje s echt prachtig! Zulke mooie kleuren ook. Echt een beauty
    Liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een prachtige kaart Danoesja, die vlinder is super!!!! Mooi geborduurd.
    Fijn dat je man een nieuwe baan heeft en wat gaaf om dat in de Efteling te hebben, lijkt me superleuk werken daar. Succes voor hem.

    groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een super mooie kaart zeg, die vlinder SCHITTEREND, wat fijn dat je man een nieuwe baan heeft zeg, is altijd fijn in deze tijd om zekerheid te hebben, en dan in de EFTELING dat is toch een droom, liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oooh this is absolutely BEAUUUTIFUL! I love the big butterfly taking center stage on your card!

    Big Hugs,
    Elise

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Danoesja,wauw wat een priegel werk moet het zijn geweest om je vlinder te borduren.Petje af super mooi gedaan.Je kaartje is weer een plaatje.Leuk dat kees nu bij de Efteling werkt.Had niet gedacht dat je daar je staart voor af moest knippen.Maar zo zie je maar weer welke regels dat er allemaal zijn.Komt hij misschien mijn mannetje nog eens tegen die werkt vaker in de Efteling.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Wauw wat een prachtige kaart en een hele mooie vlinder. En wat een leuke berichten op je blog!! Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Mooie kaart,Danoesja.Prachtige vlinder.Leuke roze tintjes. Het verbaast mij dat je bij al die sprookjesfiguren in de Efteling je staart moet af knippen :).

    Groetjes,Sylvia.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Nou dat klinkt als een hele leuke baan en weer heel iets anders denk ik zo.
    Mooie kaart weer om van te genieten .
    Veel succes met de nieuwe baan
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Danoesja. Het was er even bij gebleven om je blog te bezoeken. Maar hier ben ik dan eindelijk. Ik vind je vlinder kaart prachtig! Zo mooi in deze kleuren. Wat heeft je man een leuke baan gekregen bij de Efteling. Gefeliciteerd. Ik ga je doosje van hierboven ook nog even bewonderen. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen