woensdag 1 april 2015

Challenge #18 op ons Borduurkaartenblog

Hallo lieve mensen, vandaag begint er weer een nieuwe challenge op ons Borduurkaartenblog met het thema "borduur een kaart in je favoriete kleur" bedacht door Corrie en dat is niet zo'n moeilijke opdracht toch!!! Mijn lievelingskleur is blauw en dat komt door mijn moeder, vroeger kreeg mijn zusje altijd alles in het roze en ik in het blauw, ik vond dat helemaal niet leuk en wilde ook heel graag eens wat in het roze maar op de één of andere manier wist mijn moeder dat blauw bij mij hoorde want zonder erover na te denken pak ik altijd naar blauw en is mijn kaartje dus ook in deze kleur gemaakt.


Het borduurpatroontje komt uit het boekje "Romantische kaarten en cadeaudoosjes" van Petra van Dam en is geborduurd in mijn favoriete kleur. Ik houd heel erg van zachte pastelkleurtjes maar soms mag er best een donkere of wat hardere kleur bij omdat de lichte kleurtjes dan nog mooier tot zijn recht komen zoals het donkere blauw op dit kaartje, de grote bloemen zijn zelfgemaakt met een pons, gewoon lekker gekreukeld en even laten liggen en dan weer voorzichtig open vouwen.
Op ons Borduurkaartenblog vind je de prachtige inspiratiekaarten van mijn DTmaatjes in hun favoriete kleur dus neem snel eens een kijkje en er is natuurlijk weer een mooie prijs te winnen. Wij kijken weer uit naar jullie kaarten en ik ben heel benieuwd wat jullie favoriete kleur is, borduur ze.
Lieve groetjes, Danoesja.

23 opmerkingen:

  1. Supermooi in deze kleur!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een chique prachtige kaart is dit geworden. Mooi borduurwerk in de vorm van de nieuwe MD mal prachtige kleuren bloemen tekststempel enz.!!
    Topper hoor!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart Danoesja!
    Groetjes, Liselot

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Schitterende kaart geworden!! groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig Danoesja! Vandaag eindelijk weer eens tijd om te bloggen en ik val midden in allerlei nieuwe uitdagingen waaronder die van jullie borduurblog! Nu heb ik daar zelf totaal geen kaas van gegeten maar vind het des te knapper dat er zoveel mensen daar geduld voor hebben en dan met zulke verbluffende mooie resultaten....net zoals hier bij jou! Prachtig, wat een mooie kaart heb jij met dit mooie borduurwerk gemaakt! Het is een beauty! Ik hoop dat het inmiddels ook weer een beetje goed met je gaat!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtige kaart Danoesja.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bij jouw stralend blauwe ogen MOET blauw dus je Mam had het helemaal goed Danoesja!! Ik kreeg altijd rood bij mijn donkere haar en witte koppie.laat dei moeders maar schuiven hihi!! Je kaart is weer prachtig en heel apart!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Chique kaart Danoesja!
    Heel mooi gemaakt.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Schitterend Danoesja, weer eens wat anders op deze manier. Echt leuk.
    Groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Maar ik zie dat blauw echt jouw kleur is....PRACHTIG kaartje Danoesja...zo mooi met dat borduurtje en ook die mooie label er zo in met die leuke tekst erop en die schitterende bloemen ....een super gaaf kaartje ....

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Danoesja wat een ... prachtig kaartje weer, mooi borduurtje en heel mooi de uitgeknipte randjes ... De bloemetjes zijn ook schitterend gemaakt !
    Groetjes, Odette.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heeeeel mooi.....en leuke tekst ook. Prachtig borduurtje en mooi hoe je alles hebt gecombineerd. Ik ben dol op roze maar blauw is ook helemaal niets mis mee hoor hahaha.
    xxx Plony

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Mooi en stijlvol. Ja ik deel je mening dat een even wat donkere kleur bij de andere kleuren veel beter tot zijn recht komen. groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. wat een prachtig en stijlvol kaartje Danoesha.
    groetjes van Anneke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Je kaart is zo mooi Danoesja, wat staat hij mooi te pronken op Ons borduurkaartenblog.
    Je hebt mooie kleuren uitgezocht als je lievelingskleur, prachtig stijlvol kaartje.
    Liefs Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik kan mij voorstellen dat je moeder blauw voor jouw als kleur koos.......ik ken je dan wel niet persoonlijk, maar zie op je profielfoto dat je werkelijk prachtige blauwe ogen hebt!!
    Je kaartje is een plaatje! Blauw-tinten zijn ook echt mijn favo kleuren (en nee.......ik heb geen blauwe ogen haha)
    Liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Hoi Danoesja. Je kaart is prachtig even wat anders maar zo kan het ook met een klein borduurwerkje. en die bloemen passen er perfect bij. Super geslaagd Danoesja. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Mooie kaart, leuk met de tag. Het ziet er leuk uit! Ik heb een beetje rond gesnuffeld op je blog en ben volger geworden.
    Leuk dat je man fotografeert, dat vind ik ook super leuk!
    Groetjes Petra

    BeantwoordenVerwijderen
  19. WAUUUUWWW!!! Danoesja wat ontzettend mooi en romantisch en zooooo stijlvol!! Kijk mijn ogen uit. Echt weer genieten hier op je blog!! Je vorige creaties zijn ook even mooi allemaal!!
    Fijne Paasdagen.
    Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een beauty Danoesja, ik ben er helemaal weg van, zó mooi. Hier kan ik van genieten, mooie bloemen, mooi geborduurd...heerlijk. Leuk om die anekdote over je voorkeur te lezen.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Danoesja,
    wat leuk dat je moeder wist dat blauw bij jou paste! Ik kan me wel voorstellen dat jij dan ook wel eens iets in roze wilde...maar je blauwe kaart is weer een plaatje! Heel mooi gedaan!
    Groetjes en ik denk dat ik dit weekend even mail!
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Een prachtige kaart Danoesja. En een zachte kleur is prima om met een donkere te combineren want zoals je al schreef dan komt de zachte kleur beter tot zijn recht. De tekst stempel vind ik top. En je bloemen zijn ook mooi gemaakt. Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Super , super mooie kaart Danoesja,
    ook je vorig kaartje is heel mooi
    fijn Paasweekend liefs van martine

    BeantwoordenVerwijderen