zaterdag 13 december 2014

25 jaar getrouwd en een super gezellige dag gisteren

Hallo lieve mensen, gisteren ben ik gezellig met Miranda naar een brocante winkel en de kringloopwinkel geweest en daarna zijn we lekker gaan lunchen, eind van de dag vierden we de verjaardag van Quincy hier want hij woont driehoog en dat gaat niet lukken met Deacon zonder lift......dit was een dag met een gouden randje.....echt genieten.
Vandaag laat ik jullie mijn kaart voor Nicole en Marti zien die in november 25 jaar getrouwd waren. Het is een romantische kaart geworden in een doosje voor een romantisch paar.


Het idee van deze kaart heb ik op pinterest gevonden, daar staat zoveel mooi's op.


Dit is het doosje waar de kaart in kan, dat geeft het net iets extra's vind ik.



En zo is het een mooi cadeautje voor het 25 jarige bruidspaar, het was superleuk om te maken.

De meesten kerstkaarten zijn al op de bus maar ik ben nog steeds bezig met een aantal kerstkaarten. Het gaat niet zo vlot want ik krijg toch steeds meer en vaker last van mijn armen/nek en schouders alles zit muurvast, het is dweilen met de kraan open volgens de manuele therapeut omdat ik het moet blijven belasten.......eigenlijk zou ik een maandje naar een warm land moeten en mijn lijf totale rust moeten geven volgens hem hihihi......dat gaat hem dus niet worden. Hierdoor word alles wel lastiger zoals freubelen/bloggen maar ook de huishoudelijke taken, we roeien met de riemen die we hebben en mijn mannetje doet heel veel als hij thuis is om mij te ontlasten. Ik ga dus eerst mijn kerstkaarten afmaken en ondertussen geniet ik tussendoor van jullie creaties maar reageren zal niet altijd lukken.
Iedereen nog een heel fijn weekend.
Lieve groetjes, Danoesja.

17 opmerkingen:

  1. Wat een schitterende en romantische creatie Danoesja. Grappig dat jij, Miranda en ik allemal op d ehartentoer zijn gegaan voor dat koppeltje en alle drie zo totaal verschillend. Jouw dagje uit klinkt TOP, nog proficiat met je jarige zoon en de rest.....helemaal niet leuk maar straks misschien toch even tot rust komen en van de Kerst genieten!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het was gisteren zeker genieten, dat vond ik ook hoor meis.. Je kaart met bijpassend doosje is zo mooi, die zou ik erin houden voor toekomstige bruidsparen..hihi.
    Liefs Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterende kaart met een bijpassend doosje. Zo leuk en heerlijk romantisch met de harten. Nog gefeliciteerd met je zoon. En beterschap met de rest.
    Liefs Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Danoesja,
    wat een schattige kaart en natuurlijk het bijpassende doosje..heel romantisch...Fijn dat je een leuke dag hebt gehad, samen met Miranda..
    Van harte gefeliciteerd met de jarige, doe kalm aan..
    Liefs Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk zo'n dag met een gouden randje Danoesja! En je kaart met mooie doosje is super romantisch gedaan! En denk om jezelf....rustig aan!
    liefs van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Beautiful card design and box Danoesja, glad you enjoyed your day with Miranda,
    Take care
    Hugs Pam

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Danoesja,
    wat een prachtig geheel. Leuk idee om een kaart in zo'n bijpassend doosje te doen. Nog gefeliciteerd met Quincy. Toch wel gezellig als ze hun verjaardag thuis vieren bij mam, of niet?
    En wat ontzettend vervelend voor je dat je zo last hebt van je armen en nek/schouders. En toch gewoon blijven belasten? Heel veel sterkte!
    Liefs,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtig in zijn geheel. Mooi kleuren

    Malika

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super leuk en mooi gemaakt je kaart in een doosje!!!
    Bedankt ook voor je mooie Kerstkaart!!!

    Lieve gr Hannie

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ooh wat een mooi lief kaartje met bijpassend doosje! Sterkte met schouder en armen, denk aan jezelf!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wauw Danoesja, prachtig kaarten hoor voor het 25 jarige echtpaar. Prachtig gemaakt!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Danoesja,schitterende kaart en doosje heb je voor het paar gemaakt.Mooi zo in het roze en de harten.Fijn dat je een gezellige dag met Miranda hebt gehad ennnnn ook wat gekocht????? Veel beterschap.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Danoesja,
    wauww schitterende kaart
    super mooi gemaakt !
    liefs van martine

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat naar dat je nog steeds zo met je nek/armen en schouders tobt!! En ehhh maandje naar de zon....??? Je bent altijd welkom hoor!!
    Kan me voorstellen dat je een dag had met een gouden randje...eerst gezellig op stap met Miranda en als afsluiting de verjaardag van je zoon! Nog gefeliciteerd!
    Je kaart in de doos is prachtig! Wat een leuk idee om er een doosje bij te maken, het staat súper feestelijk en zo romantisch!
    Fijne dag, liefs Mary

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Hallo Danoesja,
    Zo eindelijk weer eens tijd om weer eens bij je langs te komen. Eventjes lekker bij je rond gekeken en wat een mooie en leuke creatie's heb ik weer gezien. Leuk dat jullie lekker verkocht hebben op de kerstmarkt. Veel liefs Elles

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ha Danoesja,

    Zo te lezen heb jij pas een hele fijne dag gehad waar je nu nog van na kunt genieten... :) Wat heb je een schitterende, vintage, romantische kaart gemaakt! Heel erg mooi met de roosjes.

    Groetjes Lisanne
    http://cardsbylies.blogspot.nl/

    BeantwoordenVerwijderen
  17. oh wat een prachtig doosje en leuk om te lezen dat je zo'n leuke dag hebt gehad.
    Nog bedankt voor je prachtige geborduurde kerstkaart
    groeten Lenie

    BeantwoordenVerwijderen