woensdag 23 juli 2014

Hebben jullie even?

Hallo lieve mensen, genieten jullie van dit warme weer of juist helemaal niet? Van mij mag het wel ietsje koeler want nu doe je niet veel. Het was weer een poos geleden dat ik in blogland was en dat komt omdat wij heerlijk in Spanje zaten voor een aantal weken. De terugreis was erg heet met veel file's i.v.m. ongelukken helaas. Wij hebben genoten van alle lieve mensen die we daar steeds weer zien, we kregen van hele lieve mensen (74 en 77 jaar) uit Belgie een heerlijke pot zelfgemaakte aardbeien-confiture en belgische bonbons, ze zijn nog zo fief, wij hopen op die leefdtijd ook nog zo op vakantie te kunnen gaan, wij hebben echt veel bewondering voor deze mensen.
Mijn tante is ook nog 10 dagen overgekomen en daardoor konden Kees en ik een ochtend met zijn tweetjes naar oud Pals, het is echt zo'n mooi dorpje maar niet te doen met Deacon in zijn rolstoel omdat het op een berg ligt en hele smalle straatjes met ongelijke bestrating heeft.
Daar heb ik een paar foto's gemaakt.


Achter in dit straatje kom je uit bij een huis met een prachtige paarse bloemen.


Deze bloemen zie je heel veel in deze omgeving.

Mijn mannetje wilde wel even poseren nadat hij eerst heel maf deed op de foto natuurlijk, op de tweede foto was hij braaf whahaaaaaa.
Nadat hij mijn tante weer naar het vliegveld bracht (half 4 's ochtends vertrokken ze) is hij terug gegaan (6 uur in de ochtend) om een hele mooie serie foto's te gaan maken in oud Pals. De zon kwam net op en er was natuurlijk nog niemand te zien. Nu kan hij er thuis mee aan de slag.


Deacon heeft het ook heel erg naar zijn zijn gehad, alle voetbalwedstrijden hebben we samen met onze belgische vrienden bekeken, hij heeft er enorm van genoten.


Er is ook nog wat gefreubeld natuurlijk, o.a. dit kaartje heb ik gemaakt voor Dolors en Martha van het hobbywinkeltje in Torroella de Montgri.
Hopelijk verveel ik jullie niet met mijn lange blogpost, ik probeer snel weer langs te komen bij jullie.
Lieve groetjes, Danoesja.

20 opmerkingen:

 1. Ha Danoesja,
  de paarse bloemen!! Prachtig. Volgens mij is dat Bougainvillea. Veel in Spanje en ik zag ze ook in Marrakesh. Echt prachtig.
  Wat heerlijk dat jullie het zo fijn hadden in Spanje. En dat je tante kwam en jullie ook even samen weg konden. EN nu kom je hei weer in de warmte! Maar wat een super zomer, ook al is het voor sommige mensen te warm.
  Je kaartje staat nu dus ergens in Spanje te pronken??
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hee Danoesja wat fijn dat je even lekker hebt kunnen genieten in het prachtige Spanje ziet er geweldig uit
  Je kaartje ziet er ook heel leuk uit
  Lieve groetjes Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Danoesja, wat ziet dat er allemaal geweldig uit! Heerlijk! Fijn dat je zo hebt genoten. Liefs, Cindy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Danoesja, wat een mooie foto's, prachtig die oude gevels met die bloemenpracht. Wat een kleuren hè, altijd zo helder. Ook je mannen staan er goed op hoor. Het kaartje voor Dolors had ik al gezien, het is een schatje.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je ons even liet meegenieten van jullie vakantie. Fijn dat jullie er zo van genoten hebben. Lief dat je tante kwam zodat jullie ook samen nog even weg konden. Je 2 mannen heb je goed op de kiek gezet. Ook je kaartje is prachtig Leuk dat tie nu in Spanje bekeken kan worden ;-)
  Liefs Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke vakantiefoto's en wat een bekende plekken allemaal voor mij. Wij gaan elk jaar naar de Costa Brava, en elk jaar is dit één van de vaste bezoek plekken voor ons. Dan zijn julllie ook vast wel eens in Tossa da Mar geweest met de ommuurde Vila Vella, net zo prachtig als Pals. Maar gelukkig heeft Spanje nog veel bewaarde cultuur, zoveel prachtige dorpjes. Leuk kaartje heb je daar gemaakt.
  Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk kaartje heb je gemaakt ,fijn dat jullie zo een fijne vakantie hebben gehad heel mooie foto's.
  Liefs Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Danoesja.Fijn dat jullie zo genoten hebben in Spanje.Mooie foto's zijn het prachtige omgeving.Je kaartje is schitterend.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Danoesja. Het ziet er gezellig uit in dat Spaanse dorp. Mooi zijn de bloemen. Dat zie je veel in de Zuidelijke landen. Daar kun je van genieten al die mooie kleuren. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad. Je hebt een prachtig kaartje gemaakt. Ik kan na de vakantie nog niet zo op gang komen met de kaarten. Veel andere dingen .... Soms heb je dat even. Het ga je goed Groeten Trijntje  BeantwoordenVerwijderen
 10. Dat ziet er echt gezellig uit. Jullie hebben je volgens mij prima vermaakt.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Danoesja,
  Prachtige vakantiefoto's ,Deacon straalt helemaal en de paarse bloemen zijn super. Lekker dat jullie ook nog even samen weg konden gaan..je kaartje voor de dames is super..
  liefs Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mooie foto's hoor en prachtige Bougainville (de roze bloemen). Hier kun je ze ook kopen maar in de winter moieten ze wel naar binnen maar in de zuidelijke landen dus niet. Ik vind ze ook prachtig evenals je mooie kaartje.
  Leuk verslag.

  Gr. Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hallo Danoesja
  Ik heb je wel gemist hoor al die weken, maar wat zijn jullie in een prachtige omgeving geweest, prachtige foto,s hebben jullie gemaakt.
  leuk om te lezen dat de mannen zich ook hebben vermaakt, ja voetbal daar zijn de meeste mannen wel voor te porren.
  Prachtige kaart heb je voor de dames daar gemaakt.
  Liefs Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hallo Danoesja
  wat een prachtige vakantie foto's. Fijn dat jullie zo hebben genoten. De bloemen zijn zeker prachtig. We hebben ze op onze vakantie's ook in het echt mogen bewonderen. Je kaartje is ook prachtig voor de dames. Fijn weekend. Veel liefs Elles

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Nee hoor je verveelt me niet met een lange post, gezellig toch, ik ben ook altijd lang van stof dat weet je haha.
  Wat heerlijk dat jullie zo genoten hebben in Spanje!
  Je Iet Deacon ook genieten op de foto en wat een mooi stadje!
  Heerlijk ja die Belgen, wij kennen daar ook grote schatten.
  Zeker te hopen dat jullie nog jaren fief blijven en kunnen genieten van zulke vakanties!
  Fijne week
  Lieve groet Maia

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gezellig toch zo'n lange blogpost!!
  Heerlijk dat je er even tussenuit bent geweest, ik heb het nog tegoed :p
  Tot blogs.

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Leuk kaartje en mooie vakantie fotos je kan zien dat het top was!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Zo te zien hebben jullie genoten van een heerlijke vakantie!!
  De mooie spaanse bloemetjes is idd de bouganville......maar het zijn de blaadjes die de mooie kleuren geven (rood, rose en allerlei paars tinten) de bloemetjes zijn hele kleine witte bolletjes daar tussen in)
  Wat heerlijk dat je tante er een weekje was, zo hebben jullie er ook samen tussen uit kunnen gaan!
  je kaartje is een dotje!!!
  geniet een fijne dag, liefs Mary

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Je kan terug kijken op heerlijke vakantie ..mooie foto´s en een gaaf kaartje....en nu is het al weer koud hier.....

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Thanks a lot. We are really happy with your visit.

  Kind regards

  Dolors i Marta

  BeantwoordenVerwijderen