woensdag 4 september 2013

Uitslag samen delen Candy en een beetje Lille.

Goedenavond lieve mensen, genieten jullie ook zo van de mooie nazomer.....ik in ieder geval wel en dat betekent dat er nog steeds weinig creatiefs uit mijn handen komt, ook het bloggen staat nog op een laag pitje. Maar dan is het nu tijd voor de trekking van de samen delen Candy, Ik heb de namen in een hele mooie sauskom gedaan die ik afgelopen weekend in Lille heb gekocht (was zo waanzinnig leuk en gezellig). Mijn vaste assistent Deacon heeft de trekking weer gedaan......sorry dat de foto's een beetje wazig zijn.



En dan komt hier de eerste winnares.................................


En dan volgt hier winnares twee..........................................


Lieve dames van harte gefeliciteerd, de candy komt zo snel mogelijk naar jullie toe.

Sommige van jullie hebben bij Miranda al gelezen dat Kees en ik samen met Miranda en haar man een weekend Naar Lille zijn geweest.......naar de allergrootste brocante/antiek/rommelmarkt. Er was heel veel brocante en antiek en ook erg veel rommel hahaha, het was vooral super gezellig.
Naast de mooie sauskom heb ik nog een schitterende soep terrine gekocht, een oude D.E koffiemolen voor aan de muur, heel mooi oud kant, oude bakvormpjes, een kruidenrekje om te pimpen en mooie oude klossen. De soep terrine staat mooi op mijn vensterbank, ik zal hem ook regelmatig vullen met mooie bloemen.


De mooie oude klossen liggen al op mijn dienblad naast de mooie klossen met kant, ik moet nog even mooi garen uitzoeken en dit erop doen, of mooi kant!!


Geniet allemaal nog van het mooie weer..........ga ik ook zeker doen, en tot snel weer.
Lieve groetjes, Danoesja.

14 opmerkingen:

  1. Hoi Danoesja,
    Wat heb je prachtige spulletjes gekocht op de Brocante markt, lijkt me heerlijk om daar lekker rond te kijken..je dienblad ziet er heel gezellig uit..en wat leuk..dat Irene en ik de bofferds zijn en..die mooie samen delen candy krijgen, erg lief, ben benieuwd..(p.s ik heb op mijn Blog ook een candy, je kunt nog meedoen tot 7 september..) liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zo rond te struinen en leuke dingen te zien en te kopen. Geniet ook lekker van het weer, zit nu ook nog buiten, maar er is wat ongedierte.......):. Winnaressen gefeliciteerd. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  3. OOOh Danoesja wat een verrassing!!
    Goed gedaan Deacon een dikke dank je wel knuffel voor jullie alle twee!!
    Ik heb nog helemaal niets van dat Eline-papier dus ben er super blij mee en die zelfgemaakt bloemetjes vond ik ook prachtig!!
    Ans ook proficiat, bofbipsen zijn we in het Noorden!!!
    Leuk dat jullie zo genoten hebben in Lille en de nieuwe aanwinsten zijn beeldig, die terine en sauskom zien er nog puntgaaf uit!!

    Liefs, xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kijk die sauskom staan glimmen...heb haast een zonnebril nodig,hihi en die soepterrine,WAUW,haast niet te geloven dat het dezelfde zijn van zondag....en die klosjes(bobinetjes)zijn zo ook al mooi vind ik. Ans en Irene van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen candy,lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Bij Miranda las ik inderdaad dat jullie gezellig naar Lille waren geweest!
    Zij heeft nog niets laten zien hoor haha maar jij hebt erg gave dingen gekocht!
    Mooi die sauskom, soepterrine en de klosjes, staat leuk met kant!
    Proficiat Irene en Ans goed gedaan Deacon!
    Lekker deze nazomer geniet er maar lekker van!
    Groetjes Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ans en Irene, gefeliciteerd met de samen-delen candy die jullie gewonnen hebben.
    Wat een superleuke spulletjes heb je gekocht Danoesja echt supergaaf.

    Groetjes en tot blogs,
    Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo dames van harte gefeliciteerd en Danoesja jij ook nog bedankt voor het meedoen met mijn Verjaardagscandy de kaart vondt ik geweldig en de bloemen die erbij zaten superleuk.
    Lieve groetjes Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Danoesjea,
    dames van harte gefeliciteerd met de candy!
    En wat heb je leuke spulletjes gekocht in Lille!
    Ik ben er nog nooit geweest maar het staat al wel op m'n verlanglijstje, hihi. Ook de sauskom en terrine vindt ik prachtig!
    Liefs Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Dit ziet er heel leuk uit, mooie spullen heb je gekocht Danoesja, echt prachtig!! Irene en Ans gefeliceerd met deze mooie gewonnen candy!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Danoesja,
    Wat heerlijk om naar Lille te gaan en daar rond te struinen.Heb dat zelf nog altijd op mijn doe lijstje staan.En dat komt heus nog wel een keer.Prachtige spulletjes heb je gekocht.En proficiat aan de dames die de candy gewonnen hebben.En Danoesja geniet nog van het warme weer van de winter komt nog tijd zat om te freubellen. groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Lieve Danoesja,
    'Vanmorgen je mooie candy al ontvangen, wat zitten er leuke spulletjes,alles past zo prachtig bij elkaar...ik ga er iets moois van maken, dankjewel..Fijn weekend, liefs van Ans

    ps. de bloemen zijn echt TOP

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ooohhh wat heb je mooie spulletjes gekocht en wat supers dat jullie zoooo genoten hebben in Lille! Gefeliciteerd Ans en Irene! Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ans en Irene van harte gefeliciteerd met jullie gewonnen Candy, die Danoesja mogelijk heeft gemaakt THANKS!!!!!!
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hoi Danoesja ,ik denk dat ik iets gemist heb oh wat erg maar alsnog gefeliciteerd met jullie huwelijk. ik weet niet hoe het komt maar gewoon overheen gekeken .Ik zal nog beter op moeten letten.
    liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen