vrijdag 24 mei 2013

Kaartje voor Margo

Hallo allemaal, super bedankt voor jullie lieve reacties op onze uitnodigingen, het duurt nog even maar vanwege de vakanties hebben we alles al verstuurd.
Eindelijk na een week laat ik weer een kaartje zien. Elke dag dacht ik 'vandaag laat ik mijn kaartje voor Margo zien' maar helaas kwam het er steeds niet van. Margo was op maandag 13 mei jarig en ik was het helemaal vergeten.......balen en daar kwam ik de woensdagavond erna pas achter. Dus op donderdag ben ik een kaartje voor haar gaan maken en gelukkig had ze die vrijdag al binnen. Ik vergeet op dit moment heel veel want dit was niet de enige verjaardag die ik vergat:-( en dit is helemaal niets voor mij, hopelijk is het snel over. Maar nu ben ik al bezig met kaartjes die binnenkort de deur uitmoeten............dus die zijn wel op tijd gelukkig hahaha.
Het DP papier zat bij de mooie candy van Priskilla, mallen van Spelbinders en Nellie Snellen, randpons van Martha Stewart, het stempeltje is van Bildmalarna en ingekleurd met distres-inkt en de Twinkling H2o's, verder nog wat roosjes - organza lint - plakparels en ik heb nog wat shabby-chic embossingpoeder van Stampendous gebruikt.........dit is zoooo mooi.


Woensdag ben ik samen met Quincy, Priscilla en mijn vriendin Tonny naar een flatje gaan kijken, deze word eerst gerenoveerd en dan krijgen ze als het goed is begin juli de sleutel..................dit is ook weer zo spannend voor hun maar ook voor ons. Jullie snappen dus wel dat mijn gedachten de laatste tijd heel ergens anders zijn, maar vanavond ga ik weer eens lekker rondbloggen.
Iedereen een heel fijn weekend, lieve groetjes Danoesja.

26 opmerkingen:

  1. Wat een schitterend kaartje heb je gemaakt voor Margo Danoesja, ik vind het een toppertje. En snap heel goed dat je koppie even ergens anders zit ... wat een spannende periode komt er aan. Leuk maar ook oh zo spannend.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Alles op zijn tijd Danoesje en je vooral niet schuldig voelen als je iets vergeet, je hebt maar 1 hoofd dat veel te vol spannende en leuke dingen zit op dit moment dus geniet vooral daar van!!! Je kaart is een dotje!!!

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel mooi kaartje Danoesja!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Danoesja,
    wat een enig kaartje is dit weer! En grappig dat je het schrijft, ik kan ook altijd aan dingen zien die ik ga vergeten dat ik het druk heb en gewoon iets teveel aan mijn hoofd. Als er dan een verjaardag vergeten wordt of een aanmaning in de bus ligt denk ik: oh ja, te druk, kalm aan.... Dus doe gewoon rustig aan, komt vanzelf goed!Liefs, GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Kei schattig je kaartje voor Margot, dat is toch het wachten wel waard denk ik!
    Wat een lief stempeltje heb je ook gebruikt!
    Dat embossingspoeder ken ik niet maar ziet er mooi uit.
    Ik heb al even naar je link gekeken voor de eierschillen, wat en leuk idee zeg, ga ik zeker ook eens proberen en wat een super mooi blog is dat ook ik heb er van genoten bedankt voor de tip!
    Ik ben ook traag met bloggen op het moment hoor allerlei dingen te doen ook.
    Succes met het flatje, spannend hoor!
    Fijn weekend!
    Lieve groet Maia

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Een heel schattig kaartje heb je gemaakt! Mooi met dat embossingpoeder.
    En niet druk maken dat je dingen vergeet. We kunnen nu eenmaal niet alles willen.
    Wat leuk is jullie uitnodiging voor het feest! Prachtig met het plaatje wat liefde is...
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat een leuke kaart voor Margot Danoesje een heel lief afdrukje heb je gebruikt. Groeten Trijntje

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Je kaart voor Margo is een lieverdje.
    Tja, als je het druk hebt en veel aan je hoofd schiet er wel eens wat bij in. Echt niet vreemd hoor.
    Spannende tijd weer maar wel heel erg leuk hoor.

    Liefs Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een schattige en erg mooie kaart heb je gemaakt voor Margo. Daar zal ze wel blij mee zijn geweest. Meid, maak je niet te druk hoor, maar ik kan me zoooooo voorstellen dat je ervan baalt als je zoiets vergeet en helemaal als je zo niet bent (heel herkenbaar hihih)!! Ooohhhh spannende tijden voor jullie allemaal en ook weer een nieuwe fase in jullie leven!! Ik wens je een heel fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een beauty van een kaart heb je gemaakt voor Margo en mooie details heb je erbij verwerkt.Ja dat jullie in een drukke periode zitten begrijp ik best en ook best spannend als een zoon de deur uitgaat.Veel te doen en ook onbevooroordeeld jullie bruiloft.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een heerlijk lief kaartje Danoesja! Prachtig gemaakt en je moet maar zo denken, heel de tijd dat je er mee bezig was had je Margo in gedachten...wat wil een mens nog meer! In Friesland zeggen we dan "better let as net" en zo is het precies! Zo af en toe hebben we allemaal wel last van een geheugen als een vergiet! Komt weer goed hoor Danoesja!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Maak je niet zo druk jho komt allemaal wel goed het is even spannend maar daarna loopt het vanzelf en krijg je rust wat ook weer heerlijk is.
    Je kaartje is ook heel prachtig.
    Liefs Rianne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hoi Danoesja,
    Het is een schattig kaartje geworden..en dat je iets vergeet, dat gebeurt iedereen hoor..het is toch lief, dat je nog een leuke kaart voor haar maakje..Liefs van Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een lief kaartje!

    Liefs, Juliëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik zou liever te laat zo'n mooi kaartje krijgen dan helemaal niets....Ik wed dat ze er superblij mee was want hij is prachtig!!!
    Liefs Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een mooi lief kaartje.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Een prachtig kaartje Danoesja, schattig afdrukje en die glinstering erop is heel mooi!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ohhhh...Wat een lief kaartje Danoesja
    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  19. wat een lief kaartje

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Met zo'n mooi kaartje op je deurmat is ze het allang vergeten dat het een 'te-laat'kaartje was.....
    groetjes Elvira

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Danoesja,
    Je prachtige kaart staat nog steeds hier op de kast te pronken.Spannende tijd voor jullie met het flatje in aantocht.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een schitterende kaart, echt prachtig gemaakt ☼

    Fijne en gezellige (knutsel)zondag nog ☺
    Lieve groetjes Erica xox ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Hoi Danoesja,heel logisch hoor dat je wat vergeet als er zoveel te gebeuren staat,het is allemaal niet niks...En ik lees bij de reactie van Margo dat ze er nog steeds van geniet,leuk toch,het is ook een dotje geworden. Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Na de vakantie voor het eerst weer de blogs bezoeken:) Wat heb ik veel gemist bij jou, super al die prachtige creaties!!!

    Groetjes Tinie

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een schatje zeg je kaart, hele lieve kleurtjes ook, fijn weekend liefs Janny

    BeantwoordenVerwijderen