vrijdag 14 december 2012

Goedenavond lieve allemaal, wat is het toch steeds weer leuk om jullie lieve reacties te lezen, dat brengt een grote glimlach op mijn gezicht. Deze week lukte het me niet om te bloggen, ik heb nogal wat kerstkaarten gemaakt en de laatste hoop ik dit weekend nog te maken. Ook heb ik nog een bord gemaakt waar de ontvangen kerstkaarten op kunnen hangen en dit is ook erg leuk om te doen dus daar komt nog een tweede van. En af en toe was mijn energie gewoon op.......ja de tijd van het jaar hé. Ik heb niet van alle kaartjes foto's gemaakt geloof ik maar hier komen ze.
Deze twee heb ik voor een vriendin en mijn tante gemaakt die bij ons werken via de PGB. Ik blijf ze erg leuk vinden die uiltjes.
Op dit kaartje heb ik het uiltje op een swirl gezet die ik met de cricut heb uitgesneden.
Dit kaartje is onderweg naar het buitenland, ik heb heerlijk zitten kleuren met distress en de twinkling H2o, ik heb de magnolia ink erbij gepakt en heb daaruit een voorbeeld genomen, het kleurt toch makkelijker vind ik als je ziet waar je de schaduwen moet aanbrengen. Ik ben ook erg blij met de bloementoef ............eindelijk want dat vind ik toch vaak best lastig, de randjes heb ik met de hand geborduurd.
Dan hier nog het bord voor de kerstkaarten. Het is een kartonnen bord van 50 bij 70cm en 2 mm dik. Eerst heb ik er een laag wattine opgeplakt, daarna een leuk kerststofje met rode rendieren en witte ijssterren eroverheen gespannen, deels gelijmd aan de achterkant en de hoeken met naald en draad goed vastgemaakt. Nog wat rode linten erover en aan de achterkant vastgenaaid, als laatste nog leuke splitpennen door de lintjes-stof en bord en klaar is Noes hihihi.

Nog een kleine up-date over de nekhernia van Kees, lief dat er mensen naar vragen, hij heeft afgelopen maandag een tweede injectie (pijnbestrijding) gehad maar dat ging niet zo goed, hij ging er haast onderuit en kwam met meer pijn terug. Hij staat nu wel op de lijst voor een operatie maar dat duurt nog heel erg lang want de wachttijd is 12 tot 16 weken, hij baalde enorm want begin november had de arts het nog over 3 tot 4 weken........een flinke domper dus. Maar we blijven lachen hoor en maken er wat van, er zijn ergere dingen toch.
Zo en nu ga ik nog eens kijken wat voor mooi's er bij jullie te zien is, voor iedereen een heel fijn weekend.
Lieve groetjes Danoesja

33 opmerkingen:

  1. Hoi Danoesja,

    Wat mooi..de uiltjeskaarten..en prachtig je bloementoef en de ingekleurde Magnolia en dan ook nog je bord om kaarten op te hangen..ziet er super uit..en wel erg vervelend dat je man zo lang moet wachten voor zijn operatie..
    Ík mag op 8 januari naar het ziekenhuis voor mijn operatie aan mijn voet...
    Wens je een heel fijn weekend,

    Liefs en groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een schitterende kaartjes heb je gemaakt Danoesja, ik vind ze prachtig geworden stuk voor stuk. En wat een slim idee zo'n bord, toppie. Hé bah wat vervelend voor je man dat de injectie niet helemaal goed ging, en nu ook nog zo lang wachten op een operatie. Zelf had ik veel baat bij appunctuur en dan niet alleen in mijn nek maar over mijn hele lichaam en daarnaast werd ik gekraakt, het heeft bij mij gelukkig geholpen, oké in tijden van stress en als ik iets teveel doe dan speelt het wel weer even op maar blijft gelukkig niet hangen. Maar al met al ook vanaf maart tot augustus met heel veel pijn en rugweeen (ja zo noemde ik de kramp de hele dag in mijn arm) gelopen, ik hoop dat hij snel van zijn pijn af geholpen kan worden ook al zijn die vooruitzichten van de lange duur voor de operatie niet zo gunstig, want dat het heel veel pijn doet daar weet ik alles van. Sterkte voor je man Danoesja.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Danoesja,
    je kaartjes zijn erg leuk! Die uiltjes zijn schattig! EN je bent ook nog best snel, voor iemand van wie de energie bijna op is...
    Ik hoop dat je man niet teveel pijn meer hoeft te hebben voor hij geopereerd gaat worden. Dan kunnen 12 weken best lang duren.
    Groetjes, en oh ja, dat bord is ook gaaf!

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie kaartjes, de uiltjes Je uiltjes zijn erg leuk, ze zijn ook zo leuk he?
    Je hebt ook een mooi bord voor je kaarten. Ik hou het bij de waslijn, haha, door de kamer. MThomas vroeg al of we die weer op gingen hangen. Dus die heb ik weer gepakt.
    Sterkte met je man, hopen dat de pijn te harden is. Wat duurt wachten op een operatie lang he, je zit er maar tegen aan te hikken, als je weet dat het moet.
    Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super leuke kaartjes zeg, heel mooi!!!!
    Dat bord is ook super zeg, die ga ik onthouden en proberen te maken voor volgend jaar!
    Sterkte met je man, balen dat het zo lang moet duren en dat hij nu nog meer pijn heeft....
    Evengoed fijn weekend!!

    gr. arjette.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige kaarten en een gaaf bord heb je gemaakt Danousja, wat vervelend voor je man, maar als hij maar geholpen wordt 12 weken dat is bijna maart,als hij de moed er maar ij houd
    je zou haast gaan duimen dat er mensen tussen uitvallen die niet kunnen, dan schuift je man wel op denk ik, ik hoop van het weekend nog meer van je te zien. Lieve groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kaarten heb je gemaakt, superrrrrrr en wat is dat bord GEWELDIGGGG!!!!!Wauw, daar ben ik wel een beetje jaloers op hoor, heel mooi.
    Fijn weekend em lieve groetjes van Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een prachtige kaartjes heb je gemaakt, je bloemen zijn geweldig! En het bord voor de kaarten is ook erg leuk! Kunnen jullie niet naar een ander ziekenhuis met een mindere wachttijd....je bent toch vrij tegenwoordig om zelf te kiezen waar je heengaat?

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat zien je kaarten er leuk en prachtig uit zeg, wowww,
    gaaf gedaan, en je bord ziet er ook zeer gezellig uit !

    Fijn en gezellig weekend, Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een prachtige kaarten en dat Bord....wat een leuk idee

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super leuke kerstkaarten, heel mooi papier. Sterkte met je man...da's flink balen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. super leuk allemaal
    je bent heel goed bezig geweest

    groetjes gré

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Prachtige kaarten Danoesja en beterschap met je man.Fijne dagen groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  14. dit ziet er allemaal mooi en gezellig uit.
    de mensen die deze kaartjes ontvangen zullen zeker ze prachtig vind en waarderen.
    beterschap met je man meisje en een heel fijn weekend.
    liefs van An

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Nou Noes mag echt trots zijn, de kaartjes zijn stuk voor stuk enig en toch weer heel verrassend want wat zien we een schattige uiltjes langs komen. Je kerstkaartenbord is helemaal te gek. Ik heb op zo'n manier gewone canvasdoeken met jute touw bespannen en aan de muur op mijn knutelzolder hangen met alle kaarten van blogdinnen er aan, ook super leuk!!!
    Zou je man het niet eens in een ander ziekenhuis proberen als het hier zooooooo lang duurt?? Je praat er wel luchtig over maar die pijn is toch vreselijk en dan zo lang wachten??

    xx Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Hoi Danoesja,
    wat ben je toch weer heerlijk creatief geweest!
    Mooie kaartjes hoor! En het bord voor je kaarten vind ik ook heel leuk! Leuke idee!
    Groetjes Pouwla.

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat een schattige kaartjes zijn dit, Danoesja.

    Groetjes,
    Sjanie

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Prachtige kaartjes, die uiltjes blijven gewoon leuk, hoe vaak ik ze ook zie!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Leuk kaartje erg mooi zijn die uiltjes ook leuk van kleur.
    Mooi bord heb je gemaakt daar passen ze toch niet allemaal op.
    Ik hang mijn kerstkaarten altijd in de serre van de serre naar de keuken hebben wij een ronde boog daar een mooie guilliander langs op met lichtjes en met de knijpertjes hang ik hem vol met kerstkaarten.
    Staat altij erg leuk
    De zelfgemaakt kaarten hang ik op aan een hart hangt ook in de serre en als ze erg mooi zijn krijgen ze een plastsje in de kamer op een heel oud tafeltje.
    Sterkte met de rug van je man erg vervelend voor hem.
    Fijn weekend groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Wat een mooie kerstkaartjes Danoesja, heel leuk die uiltjes! Bij mij hangt er hier ook al zo eentje omhoog, heel erg bedankt voor je mooie kaartje!!
    Ook je kaartje met Tilda is prachtig, wat heb je dat mooi gekleurd, super hoor!
    Het bord voor je kaartjes vind ik ook al zo leuk!
    Nog veel sterkte voor je man!
    Veel liefs, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Hoi Danoesja
    Mooie kaartjes heb je weer gemaakt.En een prachtig bord is het heel leuk idee vind ik dit moet ik onthouden!Wat er voor je man dat het niet goed was gegaan en dat hij nu meer last heeft en dan ook nog zo lang moet wachten voor de operatie veel sterkte.fijn weekend groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Wat een prachtige kaartjes Danoesja! En het bord is ook super, wat zal dat gezellig staan. Sterkte met Kees, ik zou toch ook voor een second opinion gaan in een ander ziekenhuis, ben je misschien wat eerder aan de beurt.
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen
  23. hoi danoesja
    wat heb je een vrolijke kaarten gemaakt en dat bord vind ik ook superleuk,ga er nu niet meer aan beginnen maar zeker een leuk idee voor volgend jaar!!
    voor kees zou ik zeggen hou vol en veel sterkte de komende weken!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ooooohhhh Danoesja wat een verwennerij!! Prachtige kaarten laat je ons zien en Tilda is supermooi ingekleurd en je bloementoef is ook al zooooo mooi!!! Daar zullen de ontvangers wel superblij mee zijn. En wat ben je toch allemaal druk, je bord om je kerstkaarten aan op te hangen is ook al zoooo gaaf!! Hou je haaks hè en veel sterkte voor Kees. Fijn weekend. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Wat een prachtige kaartjes!! Leuk zijn ze met de uiltjes maar ook het magnoliaatje is schattig.
    En je bord vind ik zo leuk gedaan!!!
    Groetjes Tineke

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Hoi Danoesja,wat een superlieve uilenkaartjes!! Stuk voor stuk zijn ze erg leuk en dan die Tilda,WAUW,móói gekleurd en idd een schitterende bloementoef(zonde om op te sturen,hihi;)) Nu ik je bord in het "echie"zie vindt ik'm nog leuker,ziet er feestelijk uit,lieve groetjes voor jullie allemaal,Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Wat een mooie vrolijke kaarten! Stuk voor stuk prachtig gemaakt! Het bord wat je hebt gemaakt is ook erg mooi en een heel leuk idee!! Sterkte gewenst aan Kees, groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  28. je kaartjes zijn stuk voor stuk weer erg mooi!
    Wat naar dat Kees zo'n pijn heeft!
    Mijn zwager moest ook zo lang wachten, bijna een jaar!
    Veel sterkte hoor!!

    veel liefs, Juliëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  29. hoi Danoesja,

    vrolijke kerstkaartjes heb je gemaakt, leuk hoor, het bord vind ik helemaal geweldig!
    groetjes van janet

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Wat is je bord gaaf geworden Danoesja! Dat stuk grijsbord heeft een superleuk metamorfose ondergaan ;-) Je kerstkaartjes zijn ook plaatjes! En wat vind ik het knap dat jullie ondanks al dat wachten zo positief blijven denken wat betreft Kees' nekhernia.
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Prachtige kaarten Danoesja! Die uiltjes blijven inderdaad ontzettend leuk en je hebt er mooie kaarten mee gemaakt. Het bord is ook helemaal tof, wat een leuk idee!
    Groetjes, Wendy

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Heey Danoesja, ik dacht eigenlijk dat ik al op deze post van jou gereageerd had (kennelijk heb ik iets fout gedaan).
    Maar wil je nogmaals zeggen dat je kaartjes geweldig zijn!!!
    En het laatste kaartje is zooo moooi, ik heb het gistermiddag met de post gekregen!! Wat een prachtglans geeft dat twinkling h2O. Ooit wil ik dat ook eens proberen, maar ben nu nog druk aan het oefenen met copics. Met de kleurplotloden lukt al aardig. Ook heb ik disstress inkt in allerlei kleurtjes....en zie bij velen anderen dat je daar ook zo mooi mee kunt kleuren.....ook dat moet ik nog onder de knie krijgen. Ik kan nog niet zeggen welk kleurmedium ik het prettigst vind......en jij....waar kleur jij het liefst mee?
    Danoesja, nogmaals hartelijk dank voor de mooie kerstkaart.
    Lieve groetjes Mary

    BeantwoordenVerwijderen