donderdag 23 augustus 2012

JA..... wij hebben er een verslaving bij

Hoi allemaal, bedankt voor alle lieve reacties weer.
Hebben jullie al eens bij Miranda van bolletje lucky gekeken, zij heeft van die leuke lijstjes gemaakt van Artista klei. Ik was vorige week bij haar op bezoek en ze liet me haar kaartje met het lijstje erop zien en ik was natuurlijk gelijk verkocht, zooooo leuk.
Dus gisteren ben ik met mijn vriendin Tonny naar Pipoos gegaan en hebben we een pak klei gekocht. Verder eerst nog geshopt bij Intratuin want daar hebben ze nu een hele leuke nieuwe afdeling van Claire & Eef, en dan ga je ook niet met lege handen naar huis plus doe je hele leuke ideeen op om weer zelf te maken. En uiteindelijk zijn we 's avonds aan de slag gegaan met de klei en stempels, en het is inderdaad heel verslavend, het resultaat is super, wij zijn weer zo blij als kleine kinderen hihihi. Hier de foto van mijn klei-kunsten.
En deze zijn van Tonny
Het was ook erg gezellig om samen te freubelen. De komende dagen heb ik heel weinig tijd om te freubelen en bloggen want morgenavond vieren we de verjaardag van Deacon (hij was in onze vakantie jarig), dus vandaag in huis wat doen en morgen de boodschappen. Zaterdag gaat Deacon shoppen met een jongerengroep van het rode kruis en zondag rijd hij met zijn handbike een sponsor-rit voor stichting KANJER GUUSJE van Breda naar Kaatsheuvel, Deacon rijd alleen de laatste km, het kost hem zoveel kracht en energie maar het word vast een hele gezellige dag. Bij deze alvast voor iedereen een heel fijn weekend.
Lieve groetjes Danoesja

24 opmerkingen:

  1. Hoi Danoesja

    Ik had het al bij Miranda gezien .
    het ziet er bij jouw ook erg mooi uit .ben benieuwd wat je er verder mee gaat maken .
    Nog Gefeliciteerd met je zoon en een fijne verjaardag .

    Groetjes Marcella

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige lijstjes en accessoires heb je gemaakt. Als nog van harte gefeliciteerd met je zoons verjaardag, een gezellige verjaardag toegewenst.

    Groetjes Corrie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Danoesja, ook ik had ze al bewonderd bij Miranda. Werkelijk superleuk. Ze lijken me vooral heel geschikt voor vintagecreaties....
    Alvast gefeliciteerd met Deacon. Natuurlijk heb je dan geen tijd voor freubelen. Maar geniet er maar van, zo'n verjaardag zal vast en zeker supergezellig worden met Deacon als stralend middelpunt.
    Lieve groet,

    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WOW daar zou ik ook verslaafd aan kunnen raken, super super leuk!!!!!
    Proficiat met je jarige kanjer, verwen hem maar lekker dan straalt hij net zo als op de vakantiefoto!!!

    Liefs, Irene

    BeantwoordenVerwijderen
  5. ik had ze idd bij miranda gezien en tis idd erg verslavend om te doen, ook leuk om te distressen of een laagje glossy accents op de doen. Succes met je nieuwe verslaving meid...knuffies peet

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit is wel een leuke verslaving Danoesja.
    En weet, deze verslaving is een leuke verslaving.
    Je hoeft hier nooit van aftekikken.
    Dus Je heb nooit afkikverschijnselen.
    Misschien een hele kleine aanslag op de knip hihi.

    Gr Leny Hempen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. hoi danoesja
    vind dit echt een erg leuke verslaving en je word er niet dik van,ha,ha had ook bij miranda dit prachtige spul al mogen bewonderen! vast gefeliciteerd met je kanjer en dat het maar een feestelijke boel mag worden!
    groetjes van corry

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke verslaving lijkt me erg leuk om te doen en het is erg gezellig om dat met z,n tweeen te doen.
    Gefeliciteerd nog met je zoon en maak er een leuke verjaardag van.
    groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een prachtige dingen heb je van klei gemaakt! Die zijn allemaal erg leuk om mee te scrappen!
    Veel succes gewenst voor Deacon!

    Groetjes, Loes

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat ziet er dat gezellig uit! Nog gefeliciteerd met je zoon, veel plezier voor aankomend weekend!

    Groetjes, Priskilla

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauw dit ziet er leuk uit!! prachtig gemaakt, ben benieuwd naar de creaties waarbij je ze gebruikt. gefeliciteerd met je kanje van een zoon!! Veel plezier.

    Groetjes, marijke en chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hallo Danoesja, leuk dat je weer even langs kwam en bedankt voor je complimenten! Ik kan helaas via mijn mobiel nog steeds geen teksten lezen op je profiel, dus nu maar even een bezoekje via de computer. Wat een ontzettend leuke klei-lijstjes heb je gemaakt zeg. Weet je al waar je dit voor gaat gebruiken? Het lijkt me te zwaar voor op een kaart, of niet? Ik ben heel benieuwd, volgens mij levert dit een heel leuk resultaat op! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oooo,hier ben ik dus helemaal weg van hé. Wat is dat leuk zeg. Super idee.
    Nog gefeliciteerd met je zoon.
    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Een schitterend geheel en zo mooi om te gebruiken.Nog gefeliciteerd met je zoon en een heel fijn weekend.Groetjes Joke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik heb ze op Miranda haar blog ook al bewonderd. Ze zijn echt helemaal gaaf!! Een heel fijn weekend, Danoesja en een fijne verjaardag. Liefs, Nicole

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Je lijstjes zijn geweldig leuk.
    Gefeliciteerd met je zoon , maak er een gezellige dag van.

    Groetjes Ans

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat schitterend gedaan Danoesja, had het inderdaad al bij Miranda op haar blog gezien, zo origineel met dat klei. Jij hebt gezellig morgen een verjaardag, gefeliciteerd nog met Deacon en een hele fijne dag.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  18. ze zijn super Danoesja en wat is het leuk om te doen. ik ben ook helemaal om. ik ben bezig met sileconen (voor marsepein, hahaha) malen van camee's en naai-atributen.hoe maak jij die fotolijstjes?

    groetjes Elvira

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Ziet er heel mooi uit Danoesja ben benieuwd wat je er mee gaat maken. Proficiat nog met de verjaardag van je zoon feest ze en een fijn weekend.groetjes Margo.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Haha, heerlijk toch, lekker een beetje van alle hobbies met elkaar combineren en ook nog van elkaar leren? Het zijn hartstikke mooie kleifiguurtjes geworden die je vast weer op mooie projectjes kan gaan gebruiken :-)
    Groetjes,
    Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Nou er is weer genoeg te doen bij jou, erg leuk gedaan met de klei Danoesja en meis van harte met je zoon een fijne dag, leuk dat hij de laatste km mee fiets dat is voor hem net z n grote prestatie als voor een gezond iemand het hele stuk TOP hoor.
    Liefs Ghea

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Ohhh...leuk hè?!! Gefeliciteerd met je zoon!!

    BeantwoordenVerwijderen