dinsdag 28 juli 2015

De vakantie is weer voorbij

Hallo lieve mensen, eindelijk heb ik weer even tijd en zin om een berichtje te plaatsen. De laatste blogposten waren ingepland en ik wil jullie bedanken voor de leuke en lieve reacties daarop.
Half juni zijn wij vertrokken naar Spanje tot half juli. Wij hebben genoten van een heerlijke vakantie, het was daar ook erg warm (heet) en zelfs de spanjaarden klaagden dat het zo warm was, dus hebben we lekker veel gezwommen. Er gingen wel wat hobbyspullen mee maar ik kwam niet verder dan 1 afdrukje inkleuren en op een kaartje verwerken, binnen 2 seconden was de sennelier weer droog dus dat schoot niet op. Ook heb ik nog een geborduurd kaartje gemaakt voor een jarige dame op de camping en verder een heel dik boek gelezen........het was vooral veel relaxen dus.
Omdat mijn tante ook een tijdje bij ons op camping was konden Kees en ik samen gaan fotograferen, we zijn toen om 5 uur in de ochtend opgestaan en naar het plaatsje Perratallada gegaan. Geweldig om zo als enige mensen rond te lopen in zo'n mooi dorpje, hier een paar foto's om jullie mee te laten genieten.





                       En hier mijn geborduurde kaartje voor de jarige dame op de camping.


Zoals alle jaren ben ik ook naar het spaanse hobbywinkeltje geweest om weer even bij te kletsen met Dolors.
Eenmaal thuis waar het ook heel mooi weer was begon het opruimen/wassen en het normale leven weer. De mannen zijn weer volop aan het werk en naar de dagbesteding en ik ben in huis lekker bezig met wat kasten opruimen.........want mijn inspiratie is beetje zoek maar die komt vast snel weer terug, ondertussen genieten we van de mooie zomerse dagen die nog komen.
Voor degenen die nog op vakantie zijn/gaan of hebben, geniet er van en heel veel plezier, voor alle anderen nog een hele fijne week.
Lieve groetjes, Danoesja.

dinsdag 14 juli 2015

Reminder kaart voor ons Borduurkaartenblog

Hallo lieve mensen, vandaag mogen wij onze reminder kaarten op ons Borduurkaartenblog laten zien om jullie nog meer inspiratie te geven. Vandaag is Martje jarig en deze kaart heb ik speciaal voor haar gemaakt. Lieve Martje van harte gefeliciteerd met je 80ste verjaardag, geniet van deze mooie dag en ik hoop dat je heel veel kaartjes mag ontvangen vandaag.


Het borduurpatroon komt uit Hobbydols 117 van Christien van den Akker en de basisvorm is deze keer gemaakt met een shape-mal van de Action die ik van mijn vriendin Tonny heb gekregen.
Doen jullie nog gezellig mee aan deze leuke challenge, er is een hele leuke prijs te winnen.
Een hele fijne week nog, lieve groetjes Danoesja.

woensdag 1 juli 2015

Challenge #21 op ons Borduurkaartenblog

Hallo lieve mensen, vandaag begint de tweede helft van het jaar alweer en een hele leuke nieuwe challenge op ons Borduurkaartenblog, deze keer heeft Lenie het thema bedacht namelijk maak een kaart met bloemen. Dit is niet zo'n hele moeilijke opdracht toch!!! Deze kaart heb ik voor Lenie gemaakt die vandaag ook nog eens jarig is in lekkere felle kleurtjes, Lenie van harte gefeliciteerd en geniet van je verjaardag.


Het borduurpatroon komt uit Hobbydols 44 van Jenine Siemerink en de basis van de kaart is gemaakt met een Dutch Doobadoo shape-mal.
Doen jullie weer gezellig mee aan deze challenge? Op ons Borduurkaartenblog zijn de prachtige kaarten van het hele team te bewonderen voor nog meer inspiratie.